CDR.cz - Vybráno z IT

Modifikace pro GTA V ze hry udělá takové Watch Dogs, které Ubisoft nedokázal

Watch Dogs Gta 1
Modifikace jsou pro mnoho her jednou z největších předností. V případě Grand Theft Auto série tomu není jinak. A právě díky jednomu z šikovných moderů se pátý díl dočkal podoby hry, která před lety vypadala slibně, ale rychle se po ní slehla zem, Watch Dogs.

Watch Dogs byly svého času považovány za regulérní kompenzaci za GTA V, které velmi dlouho nebylo na PC platformě dostupné. Po vydání však byly názory na hru velmi rozporuplné, a přestože mnoho lidí bylo s výsledkem spokojeno, rozhodně se nejednalo o takový úspěch, o kterém by se mluvilo ještě dlouho let poté – jako tomu bylo a stále je v případě Grand Theft Auto V. 

Watch Dogs Gta 2Watch Dogs Gta 5

Přitom se jednalo o velmi nadějný kousek, který volnost GTA série povznesl na zcela novou úroveň a v mnohém nabízel daleko více. Hlavním lákadlem bylo hackování celého města Chicago, od kamer, přes mobilní telefony kolemjdoucích až po dopravu. Právě tento koncept se rozhodl šikovný moder, přezdívající si JulioNIB, převést do krále tohoto žánru.

Na první pohled by dokonce laik snad ani nepoznal, že se nejedná o skutečné Watch Dogs. Všechno totiž funguje přesně tak, jak má. Skrze kapesní zařízení ovládá hráč vše, co se mu dostane na obzor.

Watch Dogs Gta 3Watch Dogs Gta 6

S modifikací tohoto typu má JulioNIB zkušenosti již z loňského roku, kdy totožný projekt svedl se čtvrtým dílem Grand Theft Auto. Tentokrát však mechaniky povznesl na vyšší úroveň a ze hry čiší dojem Watch Dogs daleko více. Nemluvě o grafické stránce hry, která je v případě pátého dílu oproti čtyřce úplně jinou pohádkou.

Město Los Santos bylo lehce poupraveno, aby umožňovalo využít nové možnosti v příjemném měřítku. Některé funkce dokonce ani v původní hře nebyly možné, a tak může být modifikace pro mnohé atraktivnější než originál z produkce Ubisoftu. Zmínit můžeme například dálkovou akceleraci automobilů, s kterými můžete na křižovatce napáchat opravdu velké škody, či vykolejení vlaků.

Jelikož záběry z hraní řeknou v tomto případě více, než tisíc slov, můžete se sami přesvědčit ve videu výše, jak úspěšně se moderovi podařilo spojit obě hry dohromady. Pokud byste chtěli modifikaci vyzkoušet sami, je možné si ji bezplatně stáhnout na stránkách uvedených níže.

Diskuse ke článku Modifikace pro GTA V ze hry udělá takové Watch Dogs, které Ubisoft nedokázal

Žádné komentáře.