CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Muž, který slyší WiFi - pojďte si s námi poslechnout bezdrátovou síť [ukázka]

Bez toho praskani by se ty dve minuty daly aspon doposlouchat ..... jinak totalni kravina ...... ja si takhle na AM v aute "naladil" svuj motor:o) Zni to rozhodne daleko zajimavej:o)

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

kde je ta ukazka. skusal som chrome aj ie 11.

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

Mezi posledním a předposledním odstavcem. Nám vše funguje i z různých zařízení. Možná jste si to jen spletl s obrázkem, případně došlo k zablokování. Zkuste v anonymním okně, třeba pomůže.

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

uz mi to ide. neviem preco mi to neslo. nacitalo sa mi to okno "sound cloud" ale bez bez audiostopy a tlacitka play. ale aj tak vdaka za odpoved.

+1
-28
-1
Je komentář přínosný?

Historie je plná lidí, kteří něco považovali za "blbost"a plná lidí, kteří na to nedbali a zasadili takovou "blbost" do takového kontextu, že se z toho stala velmi užitečná věc.

Možná by se takové signály daly využít jako pomocný nástroj pro nevidomé a mapa signálů by mohla vypomáhat spolu s GPS v určování polohy.

+1
-21
-1
Je komentář přínosný?

Nápad to není úplně blbý, ale zpracování bych si představoval jinak, nějak tak, aby ten zvukový výstup byl něčím užitečný. Jenže to by vyžadovalo něco víc advanced než je jen chytrý telefon. A ve finále by se ten zvukový výstup líbil málokomu.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Předpokládám, že se na podobných a mnohem efektivnějších zařízeních už dávno pracuje. Před pár lety jsem četl, že propojují CCD čip se zrakovým nervem, tuším, že tehdy to mělo rozlišení asi 36 pixelů. On jeden pixel je neskutečný rozdíl proti úplné slepotě.
Jinak těch způsobů jak přenášet informace o prostoru a umístění v prostoru by byla celá řada. Dokážu si představit zařízení podobné čtečce Braillova písma, připevněné na dlaň, které by přenášelo "obraz" získaný z echolokátoru.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.