CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k TÉMA – Nejhorší hry, které pod stromečkem naštvou víc než fusekle

Netusim jak skutecne hrozne jsou ostatni hry z clanku, ale vim ze No Man's Sky rozhodne neni takova hruza jak to autor lici. Jo pri vydani tam toho spousta chybela, a ti co to pod tihou hypu koupili rozhodne museli byt nastvani, ale autori postupne formou updatu spoustu veci doplnili, vylepsili a pokud to dostane pod stromecek nekdo nezaujaty, tak se rozhodne bude chvili slusne bavit.
A popri to autore!

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

No Man's Sky je výborná hra, proti které internétová komunita blbečků vedla a vede hate.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No mans lie - https://www.youtube.com/watch?v=HefCxo9UVtA a https://www.youtube.com/watch?v=0nQ1bt9eflU je to shit, můžou přidat obsahu kolik chtějí, ale takhle zmršenou hru si už z principu nekoupím, protože to nikdy nebude vypadat tak, jak slibovali.
Nehledě na to, že je celý způsob hry postavený na jedné nesmyslné činnosti...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Celý je to o blbosti lidí, kteří si vysnili něco jiného, než co to mělo být a proto to začali hejtovat. Nedokážou se od svých představ oprostit a objektivne hru posoudit. Hra samotná je výborná. Hra je komplexní a dá se v ní zabavit na desítky hodin.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ohanet se nejakym videem z poloviny roku 2016, kdyz zatim posledni velky patch pro No Man's Sky je z rijna 2017 je prinejmensim traparna...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Poslednú kvalitnú hru čo som hral bol Zaklínač 3. Odvtedy je to samá viac menej nepodarená a nudná vykrádačka typu Assassin's creed origins, alebo nevtipná zlátanina v podobe nového South Parku. Občas pribudne jednohubka Evil Within 2, Shadow of War alebo Wolfenstein 2: The New Colossus, ale to sú len kvapky v mori. Je to fakt bieda a všetko naznačuje že hry podobne ako filmy sú v tvorivej kríze.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Zaklínač 3 je pravý opak, je to přehypovaná hra, protože cdpr má dobré pr, hájí piráty a dává dlc zdarma. Přitom zaklínač sám má sestupný progres kvality, jak ho cdpr přizpůsobuje čím dál víc masám a konzolím. Třetí díl není vyloženě špatná hra á vedlejší questy se oprávdu povedly, ale hlavní dějová linka je slabá, hra se nedrží knižního vzoru, má špatnou dnamiku pohybu, slabý soubojový systém, na konzolích nízký framerate (místy trvalé 25 fps). No, prostě žádný zázrak. Vyšla řada lepších her. Jen letos zejména Horizon, to je herní milník, výjimečná hra, která se urodí jen jednou za několik let. Předchozí takový milník byl Darksouls. Ale povedly se i Nier Automata, Nioh nebo Wolf2, Ys VIII, Dragons Dogma. Nedávno vyšla i Yakuza 0, Dragon Quest Builders, Shadow Tactics a další. Žádná tvořivá krize není, máš osobní krizi, stárneš a hry tě už nebaví, potřebuješ nahypovat.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

ohladom W3 plne suhlasim, uz W2 som nedokazal kvoli konzolovemu looku hrat, nieto W3.
Dalej okrem Wolfa2 ma tento rok potesil Prey(dostal som sa k nemu len teraz v zlave) WH total war2 (fakt spojili mapu WH1 a WH2 do jedneho celku) a Divine Divinity2

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Naprosto souhlasím. V poslední době je jen pár výjimek a zbytek odpad. Aby toho nebylo málo, tak do toho odpadů ještě přidávají mikrotransakce a bedny.
Poslední dobré hry co jsem hrál byl Zaklínač 3, SOMA a XCOM 2 (+ War of the Chosen).

Tvořivá krize je a ten současný odpad mohou obhajovat jen lidé používající anglická slova v českých větách, viz názorná ukázka výše. Asi největším příkladem mizerných her je COD WW2, AC Origins a SW Battlefront 2. Smutné je, že hráči to kupují a recenzenti nemají koule na udělení horší známky, než 8/10 jakékoli podobné hře, aby je děti v diskuzích nesežrali.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

To není tvořivá krize, to je tvoje osobní krize, dolehlo na tebe stáří. Své osobní vyhoření si projektuješ na herní průmysl.Vychází spousta skvělých her, kterými se lze dobře bavit desítky hodin. V mainstreamu i mimo něj. Oproti minulosti je dnes nabídka tak široká, že při nejlepší vůli není možno si zahrát všchno zajímavé.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Argumentační klam, můj věk, o kterém vlastně ani nic nevíš, nesouvisí s diskuzí.

Abych to nějak rozvedl - hry dřív měli příběh, hratelnost, něco originálního a zajímavého. Dnes jsou to jen až na vyjímky když to trochu přeženu technická dema na ukázky super moderní grafiky, kde se doplní pár misí, aby to vypadalo jako hra. Nové díly jsou jak přes kopírák jen na jiné mapě. Kvantita překračuje kvalitu.

Rád si něco kvalitního zahraju, co jsou ty spousty skvělých her, kterymi se lze bavit desitky hodin?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Divinity 2, Pillars of Eternity + 2 datadisky, Alien Isolation,Warhammer Total WAR, Prey

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To není arguμentační klam, to je zkušenost. O tom jak dřív byly hry lepší slýchám už od dob zx spectra a pořád se zhoršujou a zhoršujou. Byly horší na 16 bitech, pak ty dosové, pak ty ve windows, pak je pokazilo 3D a tak dále. Sám jsem si takovým vyhořením prošel, v období, které ty asi považuješ za nejlepší to bylo pro mě nejhorší, mizerná hratelnost, samý lineární příběhový koridor. Můj zájem o hry oživila změna, začal jsem hrát na handheldu a posléze na konzoli. Dnes už mě zase baví.

Už jsem některé hry vyjmenoval. Mimochodem, mezi ty dobré originální a zajímavé tituly patří zde kritizované NMS, které je na mainstreamove publikum příliš jiné a originální a nechápe ho. Třeba ho ale zrovna ty oceníš, pokud už máš vlastní rozum a nepodléháš davovým hysteriím. A pokud neznáš, mě z mainstreamu zaujalo horizon zero, bloodborne, darksoulsy, ac syndicate, dragons dogma, fc primal. Ale take věci jako divinite, factorio nebo shadow tactics. To jen namátkou, je toho vážně spousta.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Proti tvořivé krizi doporučuji sáhnout po nezávislé/indie scéně :-) A co se týče AAA produkce, když holt technologická pozlátka prodávají, nelze se divit, že je vytvářejí. Furt je to byznys.
AAA budget hry potřebují prodat miliony kusů, takže masám, kterým nulová inovace stačí, protože si ji přes nedostatek zkušeností s hrami nevšimnou (vy ji vidíte, protože už hrajete X let, tudíž věk hraje roli).
Zatímco AAA produkce je tahounem herního průmyslu po technické stránce, po té inovační je tahounem právě indie-scéna. Mnoho AAA her si z ní osvědčené mechaniky následně vypůjčuje, když vidí, že zaberou. Ale samotná si riskovat netroufá, když jsou v sázce milionů dolarů a stovky pracovních míst.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

V No Man's Sky mam nahratych 187 hodin a kupil som hru za plnych 60 €
Je to vyborna hra ktora je kazdym updatom lepsia a lepsia.
Mozno v case vydania nebola este zrela uzriet svetlo sveta ale teraz uz len hatery ktory nevedia co pisu sa o nej mozu vyjadrovat takto negativne.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.