CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Je libo smartwatch místo telefonu? Řešením je Neptune Suite!

No to je fakt bomba .... priserne hnusna parodie hodinek .... k tomu nefunkcni telefon a jeste nefunkcni tablet a pripadne jeste nefunkcni notebook?:o) A to se za ty prachy kuwa vyplati ne???:o)
Fakt by me zajimalo, kdo tohle vymysli .... a uz je tu druhy clanek o podobnem "pruduktu" stejne firmy, ktery je jen na obrazcich .... prece nemuzou brat vazne, ze to fakt zacne nekdo vyrabet ne? Borci podle me jen shrabnou ten milion dolaru a uz o nich neuslysime:) Celkem slusny vejvar za par renderu .... ale ze se najde nekdo (vlastne relativne hodne 362 lidi), kdo takovou picovinu financuje, to je fakt az smutne ..... taky je divne, ze drtiva vetsina z tech 362 lidi prispela castkou 600 nebo 200$, ale mnoho treba jen po dolaru .... tak jak udelali 900000$ je mi vcelku zahadou:o)

Dokonce jsem si dal tu praci, ze jsem to spocetl .... 348 lidi/pitomcu zaplatilo 155316$ a 14 maskujicich se jako "Private" pak 746618$, coz vychazi prumerne 53330$ na kazdeho z nich:o) Kdyz jsem odpocital vsechny ty itemy, tak je jasne, kolik ze 13 z tech private dali 8760 no a jeden z nich tam nasypal presne 737858$:o) Takove krasne kulate cislo, ze se zcela jiste nejedna o omyl nebo podvod:o)))

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Jinak teda samozrejme bezduche hlasky typu "With a powerful quad-core processor, as well as support for 3G/LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth and NFC, Neptune Hub is the world's first true personal computer." nebo dokonce perla "The World's Most Advanced OS - Neptune Suite runs on Android Lollipop.... " tomu dodavaji ten pravy punc profesionality a toho, ze se zcela jiste o podvod nejedna:o)))

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

zajímalo by mě jestli se dá ten "tablet" (display bez výkonovýho HW) připojit i k jinýmu androidímu zařízení, popř. jestli něco takovýho už existuje

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.