CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Nestrukturovaných dat přibývá, HP hledá řešení v Autonomy

No prosim, zase nepriama umernost:
http://diit.cz/diskuze/70543

Pismeno C).

Krvopotne sa vsak snazime vychylit tuto "konstantu" tak, aby radikalny narast skladovanych informacii a dat (hlavne tych nestrukturovanych), nesposobil taky pokles v ich prehladnosti a schopnosti ich prehladavania a robenia zaverov.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

přijde to tak jenom mě nebo to je celé napsané jak reklama? neberte mě špatně, neříkám že to tak je, ale prostě tak jak je to napsané.... to mi prostě na CDR/DIIT nesedí.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Zdravím, rozhodně to není zamýšleno jako reklama, ale jako poukázání na velmi zajímavou technologii prezentovanou na konferenci... Ale názoru si cením, příště se budu snažit, aby Vám to jako reklama nepřišlo ;-)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

>Právě Facebook se nedávno pochlubil tím, že na jeho servery přibývá 750 miliard obrázků za pouhé dva dny.
zdroj?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jedná se o omyl - děkujeme za upozornění. Samozřejmě "milionů".

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

K tematu bych prohlasil, ze soucasna vlada je plna kokotu, predchozi vlada (mysleno Topolanek, Fisher nemel dost casu aby se tolik znemoznil) byla plna kokotu a vubec posledni vlada co za neco stala byla za Karla IV.

... poradi s is timhle Autonomy?

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Jo, poradí. V podstatě je tahle technologie určená k testování podobných hypotéz. Předvést se to dá na hypotéze typu: Jak je vnímaná americká politika, pacifická, nebo atlantická (z pohledu obyvatele USA). A tahle technologie ukázala, že před krizí byla americká politika vnímaná výrazně pacificky (tedy orientovaná na země za Pacifikem: Asie, Austrálie), nyní po "krizi" více jako Atlantická (tedy téma Evropy).

Tahle technologie celkem úspěšně umí určit emoce spojené s nějakým tématem, dobře jí jdou emoce pozitivní a negativní. Třeba jak je vnímaná současná vláda, jaký mediální dopad má určitá akce apod.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Abych to upresnil: zajimalo me, jestli tenhle prispevek bude pri pripadnem porovnani nazoru na socdem versus ODS spravne klasifikovan jako negativni pro oba. V sirsim smyslu pak jak bude porovnavat dve hypotezy pokud u obou bude pocet pozitivnich reakci v ramci statisticke chyby v pomeru k poctu reakci negativnich.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

alespon na nasem stavu budou moci doladit system k "absolutni" dokonalosti...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.