CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Než dohrajete No Man's Sky, všichni zemřeme. Nabídne 500 miliard let obsahu

O tom už se skoro dá říct, že uvnitř jednoho vesmíru je druhý, mnohem větší! :-D

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

To pravděpodobně platí již od objevu matematiky (která dokáže popsat nekonečné struktury pomocí konečných textových zápisů) - lidmi nebo mimozemštany, podle toho, co přišlo dříve. ;)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

taky jsem si vzpomněl na Švejka :)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Myslim ze hra bude mit obrovsky uspech v recenzich atd ... protoze je to dobra myslenka s obrovskym potencialem.
Ale realne to zabije to ze jde defakto o singlplayer sandbox coz neni nikdy dobra kombinace.A podle me to velmi rychle omrzi.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

to bude fakt singleplayer? tak to bude 500 miliard rocna nuda sam jediny vo vesmire to uz je potom 100x lepsi nudny spaceengineers...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Teoreticky je to multiplayer, ale kazdy zacina na nahodnem miste. Coz ma v tak obrovskem vesmiru za nasledek ze s velkou pravdepodobnosti nikdy nikoho nepotkas. Navic tam neni ani udelana jakakoliv miltiplayerova interakce. Takze i kdyz nejakou silenou nahodou nekoho treba i potkas tak ho muzes maximalne zabit ale nemuzes mu ani napsat nebo cokoliv jineho s nim delat.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

No hlavně i když máme tak velký náhodně generovaný vesmír ( tajně doufám , že se alespoň trochu budou držet toho stávajícího po vzoru Brabenově ) ,neznamená to , že budeme mít podobně neomezené možnosti konání v něm .
Co jsem z videí a článků pochopil , tak budeme moci opět přistávat na planetách ( jupí 90% aktuálních vesmírných simulátorů na trhu jako konkurence odpadá , budeme moci stavět či alespoň obsazovat objekty na planetách , na planetách budou kreatury co nám půjdou po krku , budeme moci prolétat okolo velkých vesmírných korábů a .... a vlastně nic jiného o této hře není známé .
Takže samotný herní obsah je docela obestřen rouškou neproniknutelné mlhy . Vsadil bych se , že minimálně několik randevous pointů v celém vesmíru bude pro všechny hráče společných a právě dostat se k takovému bodu bude tak trochu jedním z cílů hry . Na kreativitu samotných hráčů nelze v době launche spoléhat , takže to vidím na nějaké kapituly či klany a opakující se mise či úkoly , které se budou v takových místech vydávat a pak třeba po vzoru Anarchy Online pojede každý svojí cestou , př bude sdílet vygenerovanou mapu s několika dalšími spolubojovníky na omezený čas ...
Věřím , že nakonec takto bude celá hra vypadat . Prostě jako další MMO . Prostoduchého simulátoru poletování z planety na planetu kombinovaného s náhodným simulátorem ekosystému v singleplayeru se snad nedočkáme .

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jsem si jist, že podobně jako u ostatních her, budou už dva dny před vydáním na Youtube videa, jak to někdo dohrál klobásovým ovladačem ve stojce, na všechny achievementy a s návštěvou všech planet. Hned v závěsu návody, jak se do deseti minut stát overpowered a za jedenáct dosáhnout středu galaxie. Lidé na to mají čas. Opravdu.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

A smysl hry? Zábava? Hra vypadá fajn, ale hratelnost přece nespočívá v počtu planet, levelů,... Co když mě to po hodině/dnu/týdnu/... přestane bavit?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tý vole, položit takovou otázku ve společnosti kde nezanedbatelný počet lidí hraje retardovaný Pokemon GO, je dost mimo. Některé baví hloupost a laciná chytlavost, hlavně že zapomenou na svůj stupidní život.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.