CDR.cz - Vybráno z IT

Nezávislá MOBA pro Microsoft přinese cross-play mezi W10 a XOne [E3 2015]

Gigantic
MOBA her je dnes jak šafránu. Lidé je hrají a každý vývojář si chce ukousnout kus svého koláče. Microsoft se snaží vývoj tohoto typu hry i pro svá zařízení, podaří se mu to?

E 3 Special 2015 Intel

Nezávislé studio Motiga se spřáhlo s Microsoftem, aby vytvořilo exkluzivní MOBA titul pro nový operační systém Windows 10 (který Microsoft dlouho představuje jako další herní platformu) a Xbox One, Gigantic. Jednoduchým vizuálem se řadí k hromadě desítek titulů, které se dnes po trhu povalují.

Avšak dílo vyčnívá díky přidání giganta do každého týmu, který musí být chráněn a který může pomáhat i svým chránitelům. Další odlišností je bezespor přidání cross-play napříč oběma platformami, na něž chystá titul dorazit. I v dnešní době bohužel nejde o standard, a proto se tato funkcionalita téměř vůbec nevidí.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Nezávislá MOBA pro Microsoft přinese cross-play mezi W10 a XOne [E3 2015]

Žádné komentáře.