CDR.cz - Vybráno z IT

No Man's Sky má nový trailer a vyjde i pro PC [E3 2015]

No Mans Sky 03
Vesmírné dobrodružství zaměřené na objevování vesmíru, No Man's Sky, patří k nejočekávanějším hrám této generace konzolí a dost možná jde o nejočekávanější indie hru vůbec. Problém představovala pouze dočasná exkluzivita titulu pro PS4, to už však neplatí.

E 3 Special 2015 Intel

Ano, čtete správně, šéf Hello Games, Sean Murray, během PC Gaming Show oznámil zrušení dočasné exkluzivity No Man's Sky pro konzoli PlayStation 4 při vydání. Hra bude vypuštěna do světa současně pro PC i konzoli od Sony.

Související články:


Tento krok může mít více předcházejících scénářů. Sony možná přestalo dotovat vývoj titulu, a proto nedošlo ani na oznámení data vydání, které by se tak mohlo výrazně oddálit. Ještě méně pravděpodobný se zdá být ústupek ze strany Sony, kterému nevadí současné vydání i pro PC.

Nicméně vzhledem k faktu, že se Hello Games objevilo na konferenci Sony, tak žádné výraznější problémy hledat za tímto ohlášením nemusíme. Snad se data vydání dočkáme co nejdříve, protože již se nám všem (tím myšleno hráčům, nejenom nám redaktorům) sbíhají sliny na tento ambiciózní projekt.

V rámci PC Gaming Show se Hello Games ještě vytasilo s oficiálním E3 trailerem, který alespoň trochu zpříjemní ono předlouhé čekání. Krom nových lokací neukazuje nic, co bychom neznali, tedy až na to, že se dokážete prostřílet asteroidem! Jak cool to zní? Hodně cool.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku No Man's Sky má nový trailer a vyjde i pro PC [E3 2015]

Žádné komentáře.