CDR.cz - Vybráno z IT

Nová značka Ubisoftu, adrenalinová Steep, v 15 minutách hraní [E3 2016]

Nová IP společnosti Ubisoft si hledá místo na herní scéně. Mezi veřejností zatím byla přijata kladně, tvůrci teď do světa vypouští 15ti minutovou ukázku z hraní.

Cdre 3

Sněhu následkem globálního oteplování ubývá, a tak si co nevidět užijeme zimních sportů možná jen prostřednictvím virtuální reality. Možná takto zněla myšlenka společnosti Ubisoft, která na své tiskové konferenci v rámci letošního ročníku veletrhu E3 představila zbrusu novou značku Steep.

Steep je adrenalinová záležitost, která zpracovává tématiku extrémních zimních sportů. V rámci herní náplně budeme sjíždět ty nejstrmější hřebeny hor na lyžích i snowboardech. Pro skutečné fanoušky takové zábavy pak nechybí skydiving nebo paragliding.

Zajímá vás Steep? A chtěli byste ho vidět v pohybu? Pak jste tady správně. Nabízíme vám totiž až čtvrt hodinu z hraní, která ukazuje hned několik součástí, jež hra nabízí. Tím nejtěžším možná bude paradoxně brodění se sněhem ke skokanskému můstku.

Plánované datum vydání bylo stanoveno na letošní prosinec. Hra bude dostupná pro všechny tři hlavní platformy, tedy Windows PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Nová značka Ubisoftu, adrenalinová Steep, v 15 minutách hraní [E3 2016]

Žádné komentáře.