CDR.cz - Vybráno z IT

Nové záběry z hraní XCOM II představují pevnost a její technologii [GC 2015]

Xcom 2 04
Nový XCOM je pomalu ale jistě na cestě. Než ale dorazí do cíle, tak se hráče snaží navnadit novými záběry z hraní, v kterých se tentokrát podíváme na létající pevnost Avenger a její technologii. Záběry komentuje Garth Deangelis, vedoucí producent z Firaxisu.

Gc 2015 Banner

Z GamesComu dorazily nové záběry z nejnovějšího dílu série XCOM. Tentokrát ze základny samotné, konkrétně z gigantické létající základny s názvem Avenger (povědomé). Záběry komentuje Garth Deangelis, vedoucí producent z Firaxisu, který představí nové postavy, možnosti Avengeru, úpravu vojáků a nový systém mapy světa.

Jak se zatím zdá, tak si nový XCOM vzalo pořekadlo „čím větší, tím lepší“ skutečně k srdci. Jako příklad poslouží perfektně modernizovaná verze úpravy vojáků, která vás nechá upravit snad vše, o čem byste mohli snít. 

XCOM II dorazí na PC již v listopadu tohoto roku.

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Nové záběry z hraní XCOM II představují pevnost a její technologii [GC 2015]

Žádné komentáře.