CDR.cz - Vybráno z IT

Nový datadisk k World of Warcraft odhalen. Vrátí se Plamenná legie [GC 2015]

Wow Legion
Před malou chvíli skončila konference Blizzardu, na které odhalil příští přírůstek krále MMO her. Nový datadisk ponese jednoslovný název – Legion. Změn se bude i tentokrát konat víc než dost. Těšit se můžeme zejména na novou třídu, Demon Huntera.

Gc 2015 Banner

Konference Blizzardu, která byla zaměřena čistě a pouze na World of Warcraft, si vyhranila více než hodinu. V tomto nemalém časovém okně se na přítomné návštěvníky a online diváky sypala jedna informace za druhou. Prostor dostal téměř každý základní pilíř hry.

Pro ucelení informací a srovnání některých příběhově opozdilých hráčů si Blizzard připravil krátké video (viz výše), ve kterém sesumíroval události posledního datadisku Warlords of Draenor. Učinil tak zejména proto, že poslední patch současné expanze přímo navazuje na nově oznámený Legion.

Hlavním aktérem se stane Gul’Dan, který plamenné legii chystá otevřít bránu do našeho světa. Centrum dění se tedy navrátí do Azerothu, ve kterém se hráčům odemkne nový kontinent s názvem Broken Isles. Části této oblasti mohou hráči znát z kampaně Warcraft III. K porovnávání obou světů to sice nebude, ale některá známá jména se zde objeví – jmenovitě Sargerasova hrobka.

World Of Warcraft Legion Gamescom 2015 16World Of Warcraft Legion Gamescom 2015 14Wow 7

World Of Warcraft Legion Gamescom 2015 13

Důležitým přídavkem do hry se stane nová třída hrdinů – Demon Hunteři, kteří se budou zastávat role DPS a tanků, netradičně pouze ve dvou talentových stromech.

Jejich startovní kampaň vás vrátí v čase (flashbackem) do dob datadisku The Burning Crusade, konkrétně 10 let do minulosti. Zde se setkáte s tehdy ještě neporaženým Illidanem. Jak ovšem upoutávky prozrazují, tento lovec démonů bude jednou z hlavních postav příběhu (navzdory jeho poražení v TBC éře). 

World Of Warcraft Legion 6World Of Warcraft Legion 7

Další ohlášené novinky se týkaly převážně dungeonů, raidů a změn v PvP systému. Jednou z nejzajímavějších novinek budou tzv. artefakty. Ty hráče budou doprovázet po čas celé expanze. V současném datadisku byl věčný společník hráčů speciální prsten, který ovšem neměl žádný vizuální vliv na hru. V tomto případě budou v rukou třímat legendární zbraň, tematicky a příběhově korespondující s třídou dané postavy.

Paladinové získají přístup k Ashbringeru, Death Knightové budou skládat úlomky Frostmourne (Arthasova meče), apod. Nebude se ovšem jednat o zbraně přes kopírák. Svoji zbraň si budete moci do jisté míry poupravovat, z hlediska barvy, materiálu, vzorku… Blizzard nicméně dbal na to, aby při kustomizaci zůstal zachován původní duch zbraně, a ta nezdědila tak po svém vzoru pouze název. 

Nejvyšší maximálně dosažitelnou úrovní se stane 110. 

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Diskuse ke článku Nový datadisk k World of Warcraft odhalen. Vrátí se Plamenná legie [GC 2015]

Sobota, 8 Srpen 2015 - 12:41 | DRK | Ve hrách poměrně snadno, na rozdíl od reality :0)
Pátek, 7 Srpen 2015 - 16:31 | HKMaly | ... jak presne se v online hre dela skok do...
Pátek, 7 Srpen 2015 - 01:59 | Artael | Tohle vyjde tak nejdřív na jaře, případně létě...

Zobrazit diskusi