CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Nový datadisk k World of Warcraft odhalen. Vrátí se Plamenná legie [GC 2015]

Tohle vyjde tak nejdřív na jaře, případně létě příštího roku. O betě ani vidu ani slechu, údajně na tom pracují stejně dlouho jako na současném draenoru. Slibů je tu mnoho, otázka jestli se splní (jakože nevěřím, že splní všechny... to by to nebyl blizzard) a nepodělají zase launch. Obsahově vypadá poměrně zajímavě, proti velmi chudému draenoru. Demon hunter se očekával, původně jako "náhrada" huntera, nakonec se z něj vyklubala čistě melee postava.

Jedna smutnější věc je, že se asi nebudou vrtat v enginu hry. Pozitivum je, že to nebude víc náročné než současný stav, negativum je, že to nebude zřejmě asi o nic lepší. I přes hromadu modifikací, úprav a slibů o lepší optimalizaci v multi-thread zátěži je wow strašně náročné na HW (vzhledem k tomu jak vypadá). Framerate často padá pod 30, stačí vhodný addon v klientovi a hru vám to naprosto v klidu položí (a procesor se fláká).

Osobně se na test bety těším, proti nechuti bety draenoru, která se co chvilku bugla a já neměl chuť každý týden wipovat postavu na silně nestabilním serveru (úrovní to bylo někde ještě před alphou).

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

... jak presne se v online hre dela skok do minulosti?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ve hrách poměrně snadno, na rozdíl od reality :0)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.