CDR.cz - Vybráno z IT

Nový Humble Bundle nabízí trilogii českého Posla smrti, duo Desperados a další

Humblebundle Uvodni
Týdenní Humble Bundle potěší nejen české hráče. Za (opět) symbolickou cenu naleznete řadu postarších titulů, které je hrdost vlastnit.

Bude tomu 12 let, co české studio Unknown Identity vydalo prvního Posla smrti (nebo-li anglicky Black Mirror). V této době byly stále tuzemské adventury na výsluní. Ačkoliv si titul vysloužil ve světě spíše smíšené reakce, pro nás bude mít stále místo v srdíčku. Minimálně díky své úžasné mrazivé atmosféře a temnému příběhu.

Humble Bundle 3Humble Bundle 2

Oba následující díly si už vzalo do rukou studio Cranberry Productions. To ji nicméně neodepřelo českou lokalizaci, ve které se tak dočkáte i dabingu, v čele s Davidem Prachařem. V novém Humble Bundle získáte klíč k aktivaci všech tří dílů na Steamu, tedy společně s možností češtiny.

Dalším klenotem, který v balíčku naleznete, je dvojice her ze série Desperados. Pakliže tuto hru neznáte, představte si kultovního Robina Hooda: Legendu v Sherwoodu s přebalem divokého západu. Pakliže neznáte ani toto připodobnění, přečtěte si náš loňský článek, kde si první Desperados detailně připomínáme. 

desperados2desperados4desperados3

Třetí hrou, která by nejvíce stála za zmínku, je třetí Red Faction, s podnázvem Guerrilla, z roku 2009. Pokud jste byli v současné době v kině na Marťanovi a rádi byste atmosféru Marsu nasáli ještě více do krve, nabízí se tento titul ve správný čas. Red Faction: Guerrilla má na svědomí vydavatelství THQ (budiž mu země lehká), kritikou i fanoušky byla přijata více než kladně.

Humble Bundle 1

Mezi zbylé tituly, které povětšinou budou ve vaší knihovničce zevlit (jak už tomu tak u těchto bundlů bývá), jsou Silent Storm, Chaser, Jagged Alliance 1, SuperPower 2 a MX vs ATV Unleashed. Při částce alespoň 10 dolarů získáte také The Book of Unwritten Tales 2

K balíčku dále dostanete kupón na 75% slevu na jakýkoliv titul z produkce Nordic Games, tedy hry jako Darksiders, Painkiller, ArcaniA, Red Faction, Alan Wake, The Vanishing of Ethan Carter, Spellforce a další.

-- Tato nabídka končí ve čtvrtek, 15. října, v 19:00. --

Diskuse ke článku Nový Humble Bundle nabízí trilogii českého Posla smrti, duo Desperados a další

Středa, 14 Říjen 2015 - 11:37 | japkoslav | To si popravdě zahraju mnohem radši Desperados...
Středa, 14 Říjen 2015 - 00:34 | Ano Ano | Novy Humble Bundle nabizi Capcom hity napr Devil...
Úterý, 13 Říjen 2015 - 14:45 | Jezbo | Koupeno už o víkendu, combu Posla smrti,...

Zobrazit diskusi