CDR.cz - Vybráno z IT

Nový Skyrim bude kompatibilní s původními modifikacemi, tvrdí Bethesda [E3 2016]

Skyrim Special Edition 4
Když oznámila Bethesda remasterovaný Skyrim, mnoho fanoušků jásalo. Ti skeptičtí ovšem přišli na jistý problém, který během konference společnost neobjasnila. Naštěstí se ale nemusíme bát.

Cdre 3

Související zprávy z letošní E3: 

Remasterovaný Skyrim se řítí na konzole nové generace i PC platformu, jak jsme před pár dny informovali. Uživatelé PC se mohou těšit zejména na nenásilný přechod, neboť dostanou novou verzi zcela zdarma, tedy pokud už vlastní původní díl se všemi DLC nebo Legendary edici.

Skyrim Special Edition 7Skyrim Special Edition 1Skyrim Special Edition 4

Po oznámení této vítané novinky a utichnutí prvních vln nadšení se ovšem objevily nejasnosti. Někteří fanoušci se tázali, jak to bude s toliko důležitými modifikacemi, které jdou ruku v ruce s každým dílem The Elder Scrolls ve verzi pro PC, Skyrim nevyjímaje.

Skyrim Special Edition 5

Bethesda si těchto pochyb nemohla nepovšimnout, a tak zareagovala. Nemusíme se prý ničeho bát, neboť (většina) modifikací bude plně kompatibilní i s novou verzí. Slovíčko „většina“ je tu trochu důležité a zavádějící, neboť se pod něj dá schovat mnoho věcí. Doufejme tedy, že se sliby naplní. 

Skyrim Special Edition 3Skyrim Special Edition 2Skyrim Special Edition 6

Co se ovšem týče grafických balíčků a vylepšení, tak některé z nich postrádají lehce smysl, jelikož nová verze nabídne vizuální kabátek o několik tříd lepší, než původní díl. Stačí se podívat na přiložený trailer, případně na screenshoty rozeseté v tomto článku, abyste si názor na remaster mohli udělat sami. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Diskuse ke článku Nový Skyrim bude kompatibilní s původními modifikacemi, tvrdí Bethesda [E3 2016]

Žádné komentáře.