CDR.cz - Vybráno z IT

Nový trailer na horor SOMA vypráví, proč je umírání na houby [E3 2014]

Soma
Tvůrci z Frictional Games nejsou v hororovém žánru žádní nováčci. Za zmínku stojí jejich velkolepá Amnesie. Její potenciál však již vyčerpali, a proto se rozhodli pro vývoj něčeho nového.

E 3 Special 2015 Intel

SOMA rozhodně hororovému žánru ostudu nedělá. Hráč se vžije do role člověk, který se nachází na základně vyskytující se na mořském dně. Tuto oblast však obývají stroje ovládané vražednou umělou inteligencí, která se nedokáže spokojit s přítomností organického tvora. Hrdinovi nezbývá nic jiného než utíkat a skrývat se před zvěstovateli jeho vlastní smrti.

Mladík vám navíc vysvětlí v traileru, proč není dvakrát moudré umírat a jaké to s sebou nese nevýhody. Zasazení může vyvolávat asociaci s titulem Bioshock, ale designéři a grafici odvedli skvělou práci, a proto tamější prostředí dýchá svou specifickou atmosférou. SOMA vyjde již 22. září 2015 pro počítače s OS Windows a konzoli PlayStation 4.

Nezapomeòte sledovat herní sekci CDR pro kompletní pøehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat dennì desítkami èlánkù, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Nový trailer na horor SOMA vypráví, proč je umírání na houby [E3 2014]

Žádné komentáře.