CDR.cz - Vybráno z IT

Nový trailer z Mad Maxe dbá na hloubku příběhu [GC 2015]

Mad Max, to není jenom bezduchá akční rubačka, jeho důležitou složkou je také příběhová linka. Snaží se nás o tom přesvědčit alespoň aktuálně vypuštěný trailer.

Gc 2015 Banner

Související zprávy: 


Pokud dění kolem Mad Maxe sledujete dlouhodobě, shodneme se na tom, že dosavadní videa nám představovala zejména akční pasáže nebo prostředí, ve kterém se ocitneme. O tom, že bude titul disponovat ponurou, a zároveň našlapanou atmosférou není pochyb. Jak dlouho by vás ale něco takového bavilo, kdyby autoři hodili příběh na druhou kolej?

Nelze zatím říct, zda tak skutečně učinili a příběh bude až druhotný, teď ale chtějí vývojáři novým videem prozradit zejména to, že z jeho absence nemusíme mít obavy. Dokonce to vypadá, že má ambice na to, dostat se nám hluboko pod kůži. Maxe dohání minulost a najít v pustině spojence, na které se bude moci s jistotou spolehnout, pro něj bude úkol více než těžký.

Mad Max vyjde pro PC, PlayStation 4 a Xbox One 1. září letošního roku.

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Nový trailer z Mad Maxe dbá na hloubku příběhu [GC 2015]

Žádné komentáře.