CDR.cz - Vybráno z IT

Od tvůrců Life is Strange přichází další ukázka Vampyr [E3 2016]

Vampyr 01
Život je vskutku zvláštní, o to více, pokud žijete v Londýně roku 1918, v době, kdy řádí španělská chřipka. Situace je o to více nemilá, když se mezi tím vším pohybuje upíří doktor - vy.

Cdre 3

Od Dontnod Entertainment, tvůrců ačkní hry Remember Me a adventury Life is Strange, nyní přichází s akčním RPG Vampyr. Ten vás přenese do Londýna dvacátého století, kdy v ulicích řádí španělská chřipka.

Řádí v ní ale i doktor Jonathan Reid, který onemocněl, bohužel ne chřipkou. Stal se z něj upír a příběh sleduje jeho vypořádávání se s nově nabytou stránkou. Konkrétně střet zájmů s jeho vášní po krvi a Hypokritovou přísahou.

Titul slibuje, že hráč nebude nucen do konce hry zabít jedinou osobu a můžeme jen předpokládat, že za nějakou cenu. Přítomné budou i možnosti dialogu a je tedy možné, že si můžete promluvit cestu ke krvi.

Trailer neukazuje mnohé, ale předvádí premisu soubojů, při kterých krom svých tesáků budete moci využít i upírských kouzel. Ukázán byl zatím pouze souboj s obyčejnými lidmi, titul ovšem slibuje i bitvy s, rovnocennými, mytickými bytostmi.

Vampyr vyjde příští rok na PC, PS4 a XONE.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Od tvůrců Life is Strange přichází další ukázka Vampyr [E3 2016]

Žádné komentáře.