CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Odolný 6" smartphone na předloktí zaujme ohebným displejem

Pripomína to OpSat zariadenia čo nosia agenti zo Splinter Cell hernej série.

+1
-35
-1
Je komentář přínosný?

Jj, líbí se mi to. Mohl by se prodávat pod označením Predator (1; 2;... dle verze). Ty však měly pokročilejší výbavu. Obraz se promítal do prostoru ve 3D a mmj. obsahovaly nukleární destrukční zařízení. Tak uvidíme co přinesou další verze, snad jen to 3D.
Problém je jak s tím telefonovat - s rukou u ucha (nepohodlné zkoušel jsem to) či s BT se "špuntem" v uchu (nezdravé a vypadá to divně). Nejlépe vychází mikrofon u zápěstí a sluchátko na konci ukazováčku :§) .

+1
+24
-1
Je komentář přínosný?

tak podla mna je ovela nezdravejsi ked mas mobil pri uchu kde ti antena ohrieva mozog na plny vykon pri telefonovani nez BT handsfree ktore ziari minimalne oproti mobilu.

+1
+16
-1
Je komentář přínosný?

Proto uvádím: "...a sluchátko na konci ukazováčku." Telefon je v tomto případě stále uchycen za zápěstím resp. na předloktí ruky. Pokusy s přenosem zvuku pomocí kostí (snad právě v prstu ruky) kdysi někdo dělal a myslím si, že tu na cédéerku o tom byl v dávných dobách článek.
To nezdravé jsem myslel "zašpuntované" ucho sluchátkem. Někde jsem kdysi četl, že po několika desítkách minut uzavření ušní trubice, v tomto případě sluchátkem, dochází k mnohonásobnému zvýšení (namnožení) počtu bakterií v ušní trubici.
Jinak BT sluchátka (ne špunty) také používám a i několik hodin na uších v kuse (Sennheiser MM 100 a hrají pěkně).

+1
+30
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.