CDR.cz - Vybráno z IT

Oznámena řezničina Shadow Warrior 2. Bude mít co-op a tuny zbraní [E3 2015]

Shadow Warrior 2 Image 01
Jedna z nejlepších čistých FPS moderních videoher, Shadow Warrior, se dočká druhého dílu. Není se čemu divit, když si jednička odnášela nadrpůměrná hodnocení a chytila mnoho hráčů svou brutální hratelností a vytříbeným humorem.

E 3 Special 2015 Intel

Lo Wang se opět chytí naostřené katany a bude zase čtvrtit démony dvěma seky. Vydavatel nezávislých her, Devolver Digital, napsal na svůj Twitter řetězec: "Kdo by rád ještě trochu z Wanga?" a odkaz shadowwarior.com. Na oficiálních stránkách se objevila záhadná číslovka stylizovaná jako japonsky inspirovaný drak a na pozadí běží video, kde lze postřehnout asijského tvrďáka s mečem. Jasněji to snad již vzkázat nešlo.

Shadow Warrior 2

Tvůrci z Flying Wild Hog pravděpodobně zůstanou u osvědčené chytlavé a v základu jednoduché hratelnosti. Lo Wangova katana se jen tak neztupí stejně jako jeho jazyk. Drsný humor, hektolitry krve a reference na hry z 90. let. Nicméně ji obohatí o mnoho novinek, velmi dobrých nutno napsat.

Mezi ně patří například kooperace až čtyř hráčů v rámci kampaně. Dojde na rozšíření zbraňového arzenálu a na větší možnosti úprav zbraní. Další novinkou je procedurální generování světa, kde se Lo Wang snaží nastolit chaos. Díky tomu bude každé dobrodružství unikátní a hra jen tak neomrzí.

Shadow Warrior 2 Image 02Shadow Warrior 2 Image 03

Bližší informace se veřejnost s největší pravděpodobností dozví již příští týden během videoherní výstavy E3 2015, z níž vám připravíme podrobné zpravodajství, a proto nás nezapomeňte pravidelně sledovat, aby vám nic neuniklo. Máte rádi doruda obarvená dobrodružství Lo Wanga? Budete sledovat situaci okolo druhého dílu?

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Oznámena řezničina Shadow Warrior 2. Bude mít co-op a tuny zbraní [E3 2015]

Žádné komentáře.