CDR.cz - Vybráno z IT

Ohlášeno oficiální datum Watch Dogs

nepřehlédněte
WatchDogs-Uvod
Dnes Ubisoft zveřejnil datum vydání vysoce očekávané open-world akční adventury Watch Dogs, na kterou jsme si dělali chutě už minulý rok na podzim, ale téměř na poslední chvíli byl tento herní skvost odložen.

Dnes si konečně můžeme v kalendáři označit nové datum, a to 27. května pro všechny současné platformy, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One a PC. Vlastníci herních konzolí Sony dostanou skrze službu PSN opět dáreček ve formě herního obsahu v délce 60 minut. Verze pro Wii U bude vydána se zpožděním, datum nebylo blíže specifikováno.

Jsme potěšeni, že můžeme konečně hráčům na celém světě oznámit nové datum vydání Watch Dogs,” řekl Geoffroy Sardin, EMEA vedoucí viceprezident marketingu a obchodu pro Ubisoft. “Jsme silně přesvědčeni, že dodatečný čas, kterým jsme obdarovali náš vývojářský tým k doladění a vylepšení hry, bude stát za to dlouhé čekání.

Nesmírně se těšíme na vydání Watch Dogs pro PS3 a PS4 a věříme, že se bude jednat o jednu z těch her, které budou v roce 2014 vystupovat z řady,“ podotknul Michael Pattison, viceprezident Sony Computer Entertainment Europe pro vztahy s veřejností. „Je to unikátní a vizionářská hra a věříme, že exkluzivní obsah na PSN nadchne nejen hráče, ale prokáže, že PlayStation je přednostní cesta pro Watch Dogs.

Vše, co byste měli vědět o Watch Dogs, si můžete přečíst v našem rozsáhlém preview z loňského roku, kde naleznete veškeré důležité informace o příběhu, tématu, jeho provázanosti s realitou, postavách, grafice a mnoho dalšího. S ohlášením data byl také vydán nový trailer, který se věnuje příběhu. 

Diskuse ke článku Ohlášeno oficiální datum Watch Dogs

Čtvrtek, 6 Březen 2014 - 21:37 | Xspy | Tak dlouho bude Rockstar odkládat GTAV pro PC ,...

Zobrazit diskusi