CDR.cz - Vybráno z IT

Oznámen nový přídavek Get Together pro The Sims 4 [GC 2015]

Trochu nečekaně dostali na letošní konferenci Electronic Arts na GamesComu prostor vývojáři simulátoru života The Sims 4. A na pódium nepřišli s prázdnou.

Gc 2015 Banner

The Sims je značka populární a do budoucna od ní můžeme zřejmě ještě mnohé čekat. Tak, jak to bývá zvykem, než nám tvůrci představí oficiální "pokračování" v podobě The Sims 5, budou naše současné The Sims 4 rozšiřovat o další a další obsah v podobě dokupovatelných balíčků. Ten nejnovější ponese název Get Together, z čehož samotného vyplývá, že se zaměří především na socializaci.

Život ve společnosti mapuje uveřejněný trailer doprovázený hudební novinkou interpreta vystupujícího jako Zedd. Ten letos společně s Jonem Belionem představil singl Beautiful Now, který - nutno podotknout - dodává videu ten správný šmrnc.

Stejnou show, jakou zažívají Simíci ve videu, chtěli zástupci společnosti Electronic Arts zprostředkovat také přísedícím novinářům v prezentačním sále. V momentě, kdy tedy trailer skončil, hudba se rozezněla přímo na výstavišti a na pódium vyběhl dav tanečníků. Hezké divadlo, které ale novinářští nerdi (marně) očekávající prezentaci Mass Effect 4 neocení. 

The Sims 4: Get Together se na obrazovky hráčů dostane letos v listopadu.

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Oznámen nový přídavek Get Together pro The Sims 4 [GC 2015]

Žádné komentáře.