CDR.cz - Vybráno z IT

Oznámeno datum vydání alfa verze českého RPG Kingdom Come: Deliverance

Vývojářské studio Warhorse okolo tuzemské legendy Daniela Vávry, nabídne fanouškům hratelnou alfa verzi RPG Kingdom Come. Ta bude navíc co dva měsíce upgradována o nový obsah.

V rámci svého aktuálního vývojářského deníčku studio Warhorse oznámilo, že se můžeme těšit na hratelnou alfa verzi očekávaného Kingdom Come: Deliverance. Ta se mezi hráče dostane už tento měsíc, konkrétně 22. října, tedy přesně za 20 dní.

Půjde o velice základní strohou verzi, která nabídne pouze malou lokaci, v níž se můžete svobodně pohybovat a sledovat běžný život NPC postav, případně se pokusit vyřešit nějaký ten quest. Vývojáři upozorňují, že jde stále o velice ranou fázi hry, a proto byste v případě nespokojenosti hned neměli házet flintu do žita, ledacos se do finálního vydání plné verze ještě změní.

Každé dva měsíce se navíc můžete těšit na updaty, které budou do hry postupně přidávat nový obsah, jako například další várku questů a postav. Tvůrci chtějí zpočátku testovat především stabilitu hry a její funkčnost na rozdílných konfiguracích. V pozdějších updatech se ale můžete těšit i na soubojový model nebo jízdu na koni.

Hned v začátku svého povídání navíc Dan Vávra v rámci videoblogu zmiňuje, že díky vybraným dvěma milionům dolarů si hráči zajistili propracovanější dabing. Na samotném závěru pak můžete vidět zbrusu novou ukázku ze hry, ze které navíc, zejména díky hudebnímu podkladu, sálá skutečná
pozdně-středověká atmosféra. Na video se podívejte výše.

Tagy: 
Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Oznámeno datum vydání alfa verze českého RPG Kingdom Come: Deliverance

Pátek, 3 Říjen 2014 - 07:26 | George eLzyx | hýbe se jim to moc pěkně. I to prostředí je...

Zobrazit diskusi