CDR.cz - Vybráno z IT

Paragon hlásí otevřenou betu pro všechny! Vyzkoušejte si slibnou MOBU od Epicu

Paragon 1
Přestože je žánr MOBA her čím dál tím víc přeplněn, občas se nalezne kousek, který vyčnívá nad ostatními. Jedním takovým je právě Paragon, který si vzal příklad ze Smite a přináší akční zážitek z pohledu třetí osoby v žánrových podmínkách.

Paragon si v současné chvíli užívají pouze předplatitelé různých balíčků, od 20 až po 100 dolarů, z nichž každý přináší různé přídavky do hry. Ostatní pouze nesměle čekají na štěstěnu, než Epic Games začnou zvát trochu širší neplatící veřejnost. Přístup do příštího beta testu, který se koná od 28. dubna do 1. května, přinesou až půl milionu uživatelů, kteří projevili zájem o hru registrací. Tím to však nekončí. 

O dva týdny později se však koná daleko důležitější událost, kdy vývojáři z důvodu stres-testu otevřou brány do Paragonu komukoliv, kdo se do hry zaregistruje na oficiálních stránkách. Za těchto podmínek je ale nutné očekávat problémy s připojením, pády i nemožnost se přihlásit. Zájem o hru je v současné chvíli obrovský.

Paragon 3

Paragon 2Paragon 4Paragon 5

Jako takovou omluvu, která potěší především aktuální platící hráče, slíbili vývojáři celovíkendový dvojitý bonus do zkušeností. Akce tedy potrvá od 5. května do 8. května, po čemž se brány opět uzavřou. Koho však hra nadchne natolik, že by rád pokračoval, bude mít stále možnost si pořídit jeden z přispěvatelských balíčků a se svým účtem pokračovat v hraní dál.

Nutno podotknout, že se testování týká obou platform, tedy PlayStation 4 i PC verzí, pro kterou doporučují vývojáři následující vybavení:

Minimální:

  • Operační systém: Windows 7/8/10 64-bit
  • Procesor: Intel Core i5 @ 2.5 Ghz nebo podobné
  • Grafická karta: Nvidia GeForce GTX 460 nebo AMD Radeon HD 6870 s podporou DX 11 a 1 GB VRAM
  • Paměť: 4 GB RAM

Doporučené:

  • Operační systém: Windows 7/8/10 64-bit
  • Procesor: Intel Core i5 @ 2.8 Ghz nebo podobné
  • Grafická karta: Nvidia GeForce GTX 660 nebo AMD Radeon HD 7870 s podporou DX 11 a 2 GB VRAM
  • Paměť: 8 GB RAM

Autoři slibují další podobné akce, ale zatím o nich nepověděli více. Samotné vydání je stanovené na rok 2016, bez konkrétního data. 

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Paragon hlásí otevřenou betu pro všechny! Vyzkoušejte si slibnou MOBU od Epicu

Žádné komentáře.