CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Pevný Pipo X8: Windows 8.1 minipočítač se zabudovaným dotykovým displejem

Když už do podobných krabiček cpou tabletové Bing Windows, tak aspoň ať to jako tablet vypadá. Tohle jsem sice uvnitř neviděl, ale mám Pipo X7 a jsou s tím jenom problémy.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Jaké problémy nastávájí u Pipo X7 ?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Chlazení je tragické http://blog.geekbuying.com/index.php/2015/01/08/short-review-for-the-pip... , je tam plíšek, který je spojený s CPU "žvýkačkou". Teploty 80°C nejsou nic neobvyklého. Přitom krabička je slitina hliníku, což jsem využil a upravil pro chlazení CPU (idle do 45°C, load do 55°C). LAN je tam v podobě čipu Davicom, který je připojený přes USB. Stává se, že se během filmu rozpojí a dokonce se někdy změní VID&PID, což ani nejde uvěřit. Zkompilovaný ovladač v Lubuntu tohle nedělá. WiFi+BT čip od Realteku není ani odstíněný, takže to ruší některé USB dongly pro bezdrátové zařízení. I když ho prohlašují za TV box, tak nemá žádný digitální audio out, což jsem musel vyřešit USB zvukovkou.
Ten X8 bude beztak podobné terno. Jinak za ty prachy dobrý (jenom DHL to dokur..lo příhozem "zastupování v celním řízení").

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Zdravím. Môžem sa opýtať či si to pipo X7 kupoval cez geekbuying? Lebo plánujem odtiaľ kupovať telefón Jiayu S3 a zaujíma ma aké všetky dodatočné poplatky si musel doplatiť kým to došlo k tebe, ako si platil za ten výrobok a ako si si ho dal poslať. Lebo ak tomu dobre chápem tak ak si vyberiem ten klasický spôsob dodania tak to pôjde síce dlhšie ale nebudem platiť žiadne ďalšie poplatky.

Díky za odpoveď.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Bral jsem ho přes AliExpress (byl tam levnější), takže s geekbuying zkušenost nemám. Platil jsem kartou a do 8 dnů ho DHL doručilo. Jediné mínus je, že DHL mají v ČR od ledna úžasný poplatek http://www.dhl.cz/cs/dulezite_informace/010615.html + DPH 220,- Kč.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.