CDR.cz - Vybráno z IT

Podzimní slevy na Steamu odstartovaly! Schovejte peněženky sobě i přátelům

Steamp 1
Rok se s rokem sešel a steamovské slevy opět klepou na dveře. Zatímco v Čechách podzim trval pouhý týden a ráno vstáváme o hodinu dříve, abychom oškrábali čelní sklo našeho oře na čtyřech kolech, v Americe teprve padá listí. To si žádá podzimní slevy na Steamu

Gratulujeme, právě jste si otevřel/a článek, po jehož přečtení utratíte své těžce vydělané (nebo u rodičů vyškemrané) peníze za spoustu her, které si s největší pravděpodobností založíte do své digitální knihovny a už nikdy nespustíte. Ještě stále máte šanci odejít a zamezit své osobní finanční katastrofě. 

Jste pořád tady? Tak to asi patříte mezi nás hráče, kteří 5x do roka pláčou nad svými prázdnými peněženkami a bankovními účty. A ne zrovna proto, že by nás hackli Anonymous. No, brečet se ve velkém bude i před Vánoci - a to hned dvakrát. Ačkoliv je totiž u Steamu obvyklé, že nasazuje i speciální Vánoční výprodej, předchází mu podzimní slevy.

Je to tady. To, co každý z nás tušil. Ta velká chvíle. Podzimní slevy na Steamu byly oficiálně zahájeny! Olympiáda v nakupování her může slavnostně začít. Obnovte svá zapomenutá hesla a přihlašte se ke svým účtům, herní nabídka je i tentokrát k popukání.

Sedm dní se veselte, slavte a radujte se... nebo plačte. Právě tak dlouho se totiž Valve, provozovatel největší herní digitální distribuční sítě na světě, bude snažit prolomit náš obranný systém zabraňující zbytečnému utrácení peněz. Schválně jsme informaci rozvedli, aby si i ti méně zdatní matikáři mohli spočítat, že slevy na Steamu budou končit přesně 1. prosince. 

A z čeho se dá vybírat? Z her, nečekaně. Steam tentokrát hodil slevy až na 8 771 titulů. Ty zatím vybírá sám. Nevylučujeme ale ani návrat funkce, kde mohou samotní hráči hlasováním rozhodovat o tom, které konkrétní značky budou do slev zařazeny. Možná jen někde udělali soudruzi z NDR chybu a na implementaci ankety, na kterou jsou zákazníci zvyklí a mají ji tak rádi, zapomněli.

Steamp 2

Dokonce šetří i na denní rotaci nejvýhodnějších her, ta se mění pouze jednou za den. Nuže, pochvalme je alespoň za filtr titulů s cenovkou pod 10 a 5 euro pro ty z nás, kteří fakt nechtějí přijít na dlažbu kvůli úchvatné zabugované hře, o jejíž problémech se stejně nedozvíme, protože si toho koupíme tolik, že se nebudeme moci rozhodnout, co si zahrát první, a tak si raději nezahrajeme nic.

Ve slevě si každý den můžete zakoupit všech téměř 9 tisíc titulů, co ale dnes nabízí TOP slevy? Tituly spadající pod značky Fallout, Company of Heroes, Tom Clancy's nebo Sid Meier's Civilization. Z jednotlivých kousků jsou to potom hry jako zmařené The Crew, pefektní a zablacené Spintires, roztomilý kousek v podání Ori and the Blind Forest, rozporuplné Ryse: Son of Rome nebo zombie apokalypsou postižená herní adaptace The Walking Dead

Podívejte se na Steam a vyberte si sami. My vzkazujeme jediné: Buďte silní!

Tagy: 
Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Podzimní slevy na Steamu odstartovaly! Schovejte peněženky sobě i přátelům

Neděle, 29 Listopad 2015 - 11:08 | Psycho Mantis | úplně jsem zapomněl zmínit, jak dopadl Black...
Pátek, 27 Listopad 2015 - 02:19 | Lojza Suchánek | Spise to bude tim, ze si vyberu nekolik pro me...
Čtvrtek, 26 Listopad 2015 - 22:35 | Nalim | Pripadne: Pockam az bude bez bugu a vsema DLC -...
Čtvrtek, 26 Listopad 2015 - 22:25 | Psycho Mantis | tady už dávno všichni pochopili, že jste divnej...
Čtvrtek, 26 Listopad 2015 - 20:43 | Lojza Suchánek | Ja jsem asi divnej...Ja kdyz chci hru, tak si ji...
Čtvrtek, 26 Listopad 2015 - 20:17 | sheeryjay | Ono to v článku není zmíněno zcela přesně -...
Čtvrtek, 26 Listopad 2015 - 17:07 | corwin78 | Já už jsem Steamu včera odevzdal sedm stovek a...
Čtvrtek, 26 Listopad 2015 - 15:36 | Psycho Mantis | yup, včera večer po 20:00 jsem jenom zíral, když...

Zobrazit diskusi