CDR.cz - Vybráno z IT

Porovnejte si 3D tiskárny na trhu v interaktivním grafu

Product Chart
Praktický rádce při nákupu nového kousku elektroniky, ať se jedná o smartphone, tablet či 3D tiskárnu. Srovnávejte desítky produktů.

Uživatelé sice mají přístup k technickým informacím jednotlivých 3D tiskáren, ale nyní je mohou mít hezky po ruce s novým praktickým nástrojem. Na internetu se objevil interaktivní graf pro porovnání vlastností spotřební elektroniky, nově včetně 3D tiskáren.

Product Chart nabízí nový způsob objevování produktů z hlediska jejich vlastností. Porovnávat můžete celkem 150 3D tiskáren, které jsou k dispozici na trhu. Srovnání je velmi přehledné a snadno pochopitelné, takže ihned vidíte, který předmět je přesně podle vašich požadavků. Grafika prvků působí plynule, i když by mohla být o něco hladší. Design je strohý, přesto dostačující. Primární částí grafu jsou ikony. Každá z nich představuje jeden konkrétní model 3D tiskárny, které jsou na ploše rozloženy podle zadaných kritérií.

Product Chart 3 D Printers

Jako souřadnice os X a Y si můžete libovolně vybírat z následujících hodnot: prodejní cena, velikost vytisknutého předmětu, rychlost, přesnost tisku a objem tiskové plochy. 3D tiskárny můžete ještě navíc třídit v detailním vyhledávání v levém bočním menu podle požadovaných specifikací, značky nebo si přímo zvolit určitý model. Hledáte-li například tiskárnu pro trojrozměrný tisk alespoň se třemi tryskami a rychlostí nad 20 mm/s, výsledkem pro vás bude produkt CubeX Trio. Uvedené údaje samozřejmě mohou sloužit pouze jako inspirativní zdroj informací.

Product Chart Smarphones

Interaktivní graf najdete na stránkách ProductChart.com. Kromě 3D tiskáren zde najdete také porovnání chytrých telefonů, tabletů, notebooků, SSD a flash disků. Každá kategorie má vlastní vyhledávání a možnost zobrazení detailních informací.

Za projektem stojí nadaný německý vývojář Marek Gibney, který se zajímá o propojení umění a technologie. Mezi jeho starší tvorbu patří mimo jiné i minimalistické online stopky.

O "Olga Kolková" K

Redaktorka serveru CDR.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Porovnejte si 3D tiskárny na trhu v interaktivním grafu

Sobota, 4 Duben 2015 - 18:57 | f3lix | Udržovat všechny ty kategorie produktů aktuální a...
Středa, 1 Duben 2015 - 08:45 | Wulfher | no na 3D tiskárny snad dobrý, ale jinak nic moc...

Zobrazit diskusi