CDR.cz - Vybráno z IT

Potvrzena podpora kooperace pro Enter the Gungeon [E3 2015]

Enter The Dungeon Image 02
Enter the Gungeon je další nezávislou hrou od mocného Devolver Digital, který nechává volnou cestu originálním titulům na trh. Tento titul navím může zaujmout lidi, kteří rádi tráví desítky hodin v dungeonech zabíjením monster.

E 3 Special 2015 Intel

Enter the Gungeon patří mezi ty hry, v nichž první housle hraje procedurálně generovaný obsah, náhoda, sbírání lootu a znovuhratelnost. Hratelnost by se dala přirovnat ke kříženci Binding of Isaac, Diabla a Borderlands. Milovníci dungeon crawlerů se zde budou cítit jako doma.

Enter The Dungeon Image 03

Samozřejmě si vývojáři pohráli s nespočtem pastí, které sází na hráčův postřech a vynalézavost. Nudit se při této záležitosti nikdo rozhodně nebude. Devolver Digital nově potvrdil implementaci kooperačního módu do samotné hry. V tomto případě se budou moci dungeony probíjet až dva avataři. Půjde o velmi vítanou funkcionalitu především pro konzolovou verzi hry.

Enter The Dungeon Image 01

Charakteristickým znakem je mimo jiné povedená pixelartová grafika, která však může pro někoho znamenat rozhodující vlastnost při případné koupi. Enter the Gungeon vyjde ke konci tohoto roku na počítače s operačním systémem Windows, OS X a vybranými distribucemi Linuxu a konzoli PlayStation 4.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Potvrzena podpora kooperace pro Enter the Gungeon [E3 2015]

Žádné komentáře.