CDR.cz - Vybráno z IT

Přehled nejdůležitějších novinek GamesComu 2015, které by vás neměly minout

Games 0
Brány GamesComu se opět na rok uzavřely a zanechaly za sebou desítky nových zpráv. V průběhu týdne jsme vám v herní sekci poskytli nepřetržité zpravodajství. Které novinky by vám neměly uniknout?

Gc 2015 Banner

Pro případ, že jste na naše stránky zavítali až po týdnu a letošní GamesCom zpravodajství vám tedy uniklo, či jste mu zkrátka nevěnovali pozornost a nechali jste jej projít kolem bez povšimnutí, je tu tento článek. Rozcestník, který vám předcházející týden shrne do pár odstavců a upozorní na zprávy, které by bylo škoda přehlédnout. 


Mafia 3 oficiálně odhalena - první informace, videa a gameplay

Mafia 2 1Mafia 6Mafia 7

Začneme hned z fleku tím největším - Mafia 3 si odbyla své premiérové odhalení traileru i záběrů ze hry. Pocity hráčů (zejména těch českých) jsou poněkud smíšené. Naděje ovšem umírá poslední a třeba se jen v ukázkách snažili vydavatelé zavděčit mainstreamu a hra samotná bude ve finále klidnější. 

=> Odkaz na článek


Unravel, rozkošné překvapení nedávné E3, se vrátilo rozzářit GamesCom

Unravel 1Unravel 2Unravel 3

Unravel je jednou z nejnádhernějších her, které na letošní E3 vzbudily vlny nadšení. Fanoušci si jej ihned zamilovali a zaplavili sociální sítě svými výtvory (fanarty). Na GamesCom se tedy "Kuky vrátil" s větším sebevědomím a ze svého klubka opět trochu odmotal. Pokud jste titul dosud ignorovali, rozhodně se podívejte, nebudete litovat. Jedná se o výtečnou logickou hru pro menší a ještě lepší oddechovku pro starší.

=> Odkaz na článek


Deus Ex: Mankind Divided se screenshoty z Prahy. Popletlo vlajku ČR

Deus Ex Mankind Divided Gamescom 5Deus Ex Mankind Divided Gamescom 3Deus Ex Mankind Divided 1

Zasazení jedné z největších herních značek do Prahy může být pro našince povznášející. Pokud ovšem nedojde k nějaké mýlce. Tak se stalo v případě Deus Ex: Mankind Divided, které si zřejmě přes všechny ty studie o České Republice nezjistilo, jak má vypadat svisle pověšená česká vlajka. Však se mrkněte sami.

=> Odkaz na článek


Torchlight pro mobilní platformy se předvedl v akci

Torchlight Mobile Gc 2Torchlight Mobile Gc 1Torchlight Mobile 6 24 2015 3

Torchlight je jednou z nejpovedenějších diablovek. Přenést jej na mobilní platformy je tedy recept k úspěchu. Na našich kapesních zařízeních je dosud jen pár skutečně kvalitních hack'n'slash titulů, z nichž jen málokterý se může pyšnit navíc tak povedenou předlohou.

=> Odkaz na článek


Film na motivy hry Uncharted vyjde v roce 2017

Uncharted E 3 2014Uncharted 4

Natáčení filmů podle herních předloh je často katastrofické. Vzhledem k filmovosti série Uncharted by se ale mohlo jednat o jeden z těch nadějnějších kousků. Představte si Indiana Jonese, změňte obsazení a už jste téměř tam. Kdy se dozvíme, co si pro nás Hollywood nachystal? Více v článku.

=> Odkaz na článek


Assassin’s Creed: Syndicate ukázal záběry z hraní za ženu

Ac Syndicate Gc 3Ac Syndicate 1Ac Syndicate Gc 4

Ubisoft už přesedlává na svoji zajetou kolej nekonečných trailerů. GamesCom nemohl být v tomto případě nijak jiný. Kéž by Ubisoft vkládal stejnou vervu do svých bugfixů a hratelnosti Assassin's Creed série, jakou věnuje jejím trailerům. Tentokrát jsme se poprvé dočkali i záběrů ze hry, ve kterých figuruje Evie Frye, sestra hlavního hrdiny Jacoba. Není novinkou, že ve hře budou hratelné obě postavy. Podívejte se, jakým arzenálem oplývá protagonistka něžného pohlaví.

=> Odkaz na článek


Nový datadisk k World of Warcraft odhalen. Vrátí se Plamenná legie

Wow GuldanWow LegionWorld Of Warcraft Legion Gamescom 2015 1

World of Warcraft před týdnem odhalilo, že ztratilo další 2 miliony odběratelů a jsou momentálně na nejnižším počtu od roku 2006. Jak se tedy situace vyvine dále? Nebyl by to World of Warcraft, aby z nového datadisku neudělal ohromnou událost. Své prezentaci vyhradil více než hodinu, ve které představil novinky expanze od A do Z. V našem článku jsme si tyto informace shrnuli.

=> Odkaz na článek


Doom se nedočká podpory modů

Doom 01Doom Image 04Doom Image 02

Nový Doom přirovnali vývojáři k Minecraftu. Ne ovšem z hlediska kostiček, ale možností, který v něm budou k dispozici. Modifikací se nedočkáme, ale netřeba brečet, tvůrci si přichystali sadu nástrojů, ve kterých čarovat půjde. Více informací v novince. Také doporučujeme přečíst naše nedávné preview, které vám všechny známé informace o DOOM 4 zabalilo krásně na jednu hromádku.

=> Odkaz na článek


Nový trailer z Mad Maxe dbá na hloubku příběhu

Madmax 2

Mad Max nedávno zazářil v kinech. Brzy se dočkáme i videohry, která zatím slibuje podobné kvality (přeberte si jak chcete). Nový trailer se vymyká všem ukázkám, které jsme doposud viděli. Tentokrát se nedočkáme jen výbuchů, ale atmosférického představení příběhu, který by mohl být ve hře poměrně klíčový.

=> Odkaz na článek


Ubisoft promluvil o vývoji středověkého překvapení For Honor

Forh 4Forh 2Forh 8

For Honor je jednou z nejnadějnějších her, které Ubisoft ve svých stájích vychovává. Prvně se nám představil na letošní E3. Ukázkou za ukázkou zdůrazňuje, že přichází velice povedená výplň na poli středověkých bitevních multiplayerových her z třetí osoby, kde hlavní housle hrajou meče.

=> Odkaz na článek


Firefly se nevzdává, připravuje nový díl strategie Stronghold

Stronghold C 3Strongholdn

Stronghold poslední roky velmi chátrá. Firefly si ovšem nenechá kopat vlastní hrob (nebo naopak?), a tak připravují nový díl. Povede se jim napravit reputaci? Jejich slova vyvolávají malou naději, ale také velkou skepsi.

=> Odkaz na článek


Nový trailer pro pamětníky k Might & Magic Heroes VII odhaluje vydání

Heroes Vii Uvodni13444 Mmh 70034231

Strategický spinoff série Might & Magic s podnázvem Heroes letos slaví neuvěřitelných 20 let existence. Při té příležitosti si Ubisoft přichystal pohled do minulosti zaobalený do traileru na nový, sedmý díl. Odhalil v něm především datum vydání (a datum nadcházející bety).

=> Odkaz na článek


Další novinky, které by vás neměly minout: 

Zbylé novinky naleznete v herní sekci CDR.cz/Hry. 

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Přehled nejdůležitějších novinek GamesComu 2015, které by vás neměly minout

Žádné komentáře.