CDR.cz - Vybráno z IT

Přehrávače Dexon obsahují zesilovač, rádio, přehrávač i internet v jednom

27926
Ozvučit místnost pomocí Dexon MRP xxxx je snadné. V jednom zařízení velikosti vypínače osvětlení naleznete přehrávač Mp3 z USB a SD, zesilovač, rádio, Bluetooth, WiFi a streamování z internetu i LAN.

Nejkomfortnější je  model MRP 2205. Je použit systém Android a umožňuje doinstalace vlastních aplikací uživatelem. Koncepce je podobná: zesilovač ve třídě D o výkonu 2× 20W + dotykový displej + digitální zdroje hudby a videa s podporou síťové konektivity, internetu a datového úložiště – paměťové SD karty.

K použití  je multimediální přehrávač hudby, obrázků i videí, internetového rádia, internetové hudby, poslechu aux vstupu nebo Bluetooth. Nechybí plánovač, přehrávač IpTV, internetový prohlížeč, a řada dalších aplikací, podpora DLNA, UPnP a AirPlay pro streamování oběma směry.

Multimediální přehrávač MRP 2200 a 2205 se dá také ovládat externě, pomocí aplikací pro Android a iOs. Zaujme také elegantní šedý design s lesklým povrchem a podsvětleným displejem.

Přehrávač využijete spolu s podhledovými nebo nástěnnými reproduktory Dexon např. pro ozvučení koupelny nebo terasy, ale také do „běžných“ míst jako jsou pokoje, kanceláře, malé prodejny, restaurace a wellness centra. Více zde.

Diskuse ke článku Přehrávače Dexon obsahují zesilovač, rádio, přehrávač i internet v jednom

Žádné komentáře.