CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k První chytrá bezdrátová vodotěsná sluchátka na světě se jmenují Dash

Další předražená chytrá blbost pro frikulíny. Sluchátka mají především kvalitně hrát a ne dělat polovičatě hromadu dalších věcí. 200$ se mi zdá docela dost za něco, co nejspíš nebude ani zdaleka hrát jako Koss Porta Pro, které se dnes dají koupit pod 1000CZK...

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

Koss Porta Pro mi moc vodotěsný a BlueTooth nepřijdou.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Kvalitně hrát a koss porta pro v jednom příspěvku...
To i slepý odstřelovač je reálnější věc...
Libí se mi jak mají někteří jasno o kvalitě/funkčnosti věcí dřív než jsou vyrobeny...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Máte tip na nějaké lepší sluchátka v dané cenové kategorii?
Kvalita/funkčnost - je to smart, je to cool, musí to být super..

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Za mě určitě mohu doporučit Sennheiser PX200. Nutno ale podotknout, že kvalitu poslechu ovlivňuje hlavně zdroj zvukové reprodukce, tedy kvalitní zvukový čip...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Jen tak v rychlosti jsem zkusil najít nějaké ceny a zdá se, že Sennheiser je dost dražší než Koss Porta Pro. Možná jsem jen nenašel ty správné obchody. A co se týče zvuku Koss Porta Pro, tak musím říct, že za těch pár korun hrají výtečně. Samozřejmě existují lepší sluchátka, ale za jakou cenu, že. Všichni věci znalí vědí, že Beats by Dr. Dre jsou dobře vypadající,ale špatně hrající sluchátka s astronomickou cenou. Nějak jsem nechtěl věřit, až jednou jsem měl možnost je slyšet a hned porovnat s Koss Porta Pro. V té době byly cenovky takto: Koss Porta Pro - £22 a Beats Solo HD - £180. Zvuk? Solo HD - přebasováno, hlavně od 80Hz do 120Hz hučení. Střední a vysoké pásmo potlačeno, stereobáze úzká, skoro bych řekl, že hrají mono. Porta Pro: méně basů oproti Solo HD, ale rovnoměrnější. Střední a vysoké pásmo mnohem jasnější s širokou stereobází. Výsledek? Solo HD vhodné pro nadšence Dubstepu. Porta Pro pro zbytek lidí a žánrů.

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

Jestli se Porty hodej na poslech vseho a Beats proti nim dunej, tak je v zivote nechci potkat. Fuj.

Porty jsou povazovany za etalon prebasovani. Osobne bych se v tenhle kategorii asi podival po PX100. Jsou otevrena, takze maj lepsi stredy a vysky nez PX200 a za min penez. Dani za to je hrani lidem okolo stejne jako u Kossu. Osobne beru tuhle kategorii sluchatek jako zdroje zvuku, kde se nepocita s audio zazitkem, ale zaroven mi uz nemusi kazit naladu huhlanim a bucenim do usi.

Na poslech jsou potreba but extre drahe spunty, ktere vyrobce vazne spocital a vyladil a nebo proste velka sluchatka od rozumnych vyrobcu (Sennheiser, AKG, Audio-Technica,Beyerdinamic, Grado, Shure, Grado ....) ... ktera vyrobce vazne spocital a vyladil.

+1
-26
-1
Je komentář přínosný?

Jestli jsou Porty považovány za etalon přebasování, tak to by se měl etalon opět přehodnotit :D. Teda já musím říct, že poslouchám spíš starší hudbu, kde není tolik basů. Proto na druhou stranu preferuji zdroje zvuku takové, co mají větší dynamiku. Ale Beats jsou odporné, bez detailů a huhlající. Dr.Dre je patrně hluchý. Jednou jsem měl možnost zkusit Shure 535 ve spojení Samsung Galaxy S2 a flacy. A zvuk byl agresivní (hlavně díky telefonu) s přebytkem středního pásma. Takže dynamiky jsem si moc neužil. Ani takto drahá sluchátka ještě nejsou zárukou dobrého zvuku, pokud vás limituje zdroj signálu. Stejně dodnes nedám dopustit na mou bývalou sestavu od Focalu.

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

A za mně PX200 rozhodně nedoporučuju. Kromě sluchátek přibalovaných ke všemu možnému zdarma jsem pro mobilní poslech neslyšel nic nevhodnějšího. I ty Porty jsou úplně někde jinde.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Když má něco v názvu SMART je dobré se tomu vyhnout obloukem :o) . Už se těším na recenzi smart "le toilette" či něčeho podobého.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.