CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k První prototyp modulárního smartphonu Google Ara veřejně odhalen

Wow, ani vsemocny gugl se nezmohl na nic lepsiho nez TOTALNI FIASKO?:o))))) Jak to borec opatrne obracel, pridelaval jumper a nakonec to failnulo .... tohle je jeste tak o pet radu epictejsi fail nez BSOD 95tek ... pocitam ale, ze na rozdil od 95ek se tohle do sveta nepodiva:)
Jako rikejte mi pesimista nebo extremni kritik, ale tohle???? REALLY??? Nabootovat androidi bazmek umi i kdejake hodinky a oni na prezentaci predvedou tohle???? Zapinani JUMPEREM???? REALLY????? Plastove obskurni hnusne COSI!!! REALLY????

+1
-36
-1
Je komentář přínosný?

Keby si nebol retard tak by si vedel ze kazdy vyrobok v takomto skorom stadiu vyzera takto a este horsie. To ze sa delia o infomracie s verejnostou od uvodnych pociatkov je trend doby a charakter projetku.

Takze zalez niekam pls.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Retard jsi ty a gugl ..... kdyz nic nemaji, tak NEMAJI NIC UKAZOVAT! Pripadne ti snad to, co predvedli, ze by meli vubec ukazovat na verejnosti???? Kdyby neukazali vubec nic, tak by udelali lip .... ukazat nejakou kravinu z ktere trci draty a navic nefunguje .... pul roku pred udajnym uvedenim na trh .... po rocich vyvoje .... TO JE PANECKU ODVAHA!

+1
-32
-1
Je komentář přínosný?

"Pripadne ti snad to, co predvedli, ze by meli vubec ukazovat na verejnosti?"
No, tys třeba ve svých komentářích nepředvedl nic světoborného (Capslock a řadu interpunkčních znamének umí každý) a taky se ukazuješ na veřejnosti, tak proč by nemohli i ostatní.

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

Uprinmne nechapu co se ti na tom nezda, tohle uz je celkom hotovej koncept, ver ze prvni verze byly plosnaky rozesete po stole propojene kablikama a nekde v rohu display, tohle az na ty tlacitka uz je celkem slusnej vzorek.

Ale jinak nedavam tomuhle konceptu velkou nadeji, neverim ze to vyjde levneji a hlavne bude prdel sledovat problemy se SW, kdyz si vezmu jake problemy sou tedka s romkama ...

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

To by mozna platilo, pokud by slo o nejakou novinku, prevratnou technologii, ale podobnych skladacek jsou doslova miliardy ..... kdyz to nedovedou ani na preview slozit tak, aby to nejak fungovalo, tak proc to preview vubec delali??? I ty nejhorsi prototypy, kdyz se predstavujou, tak maji aspon nejaky obal, nejak to vypada ....... ja jenom tvrdim, ze je to proste ostuda, nic vic a ze jsem horsi prezentaci snad nevidel ..... pokud nekdo vi o jeste horsi prezentaci, tak nadhodte:) Pochybuju, ze nekdo neco najde:)

+1
-25
-1
Je komentář přínosný?

Já s tebou souhlasím. Samsung seká co půl roku nové modely (sou to sice rychlokvašky ale lidé to kupují, tak jim to asi stačí) a o tomhle projektu čtu už několik let (typuji tak 3, pokud se nepletu začala s tím Motorola) a předvedou toto?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Naprosto nesmyslný a neživotaschopný koncept. V době použití SoC je nesmyslné dělit zařízení na samostatné moduly.
Díval jsem se to té jejich "specifikace" a už jenom konektory pro propojení jednotlivých modul budou stát majlant. Konektory sice používají kvalitní (od Hirose) ale též pekelně drahé. Systém propojení modulů pomocí diferenčních sériových linek zase bude žrát jak kyselina. Alespoň že baterie bude výměnná, takže ji uživatel bude moct tak 3x denně vyměnit, aby zůstal na příjmu :)

+1
-23
-1
Je komentář přínosný?

Jenze to Soc nedelene zarizeni je vyrabeno podle potreb vyrobce a ne zakaznika. Podivejte se jak neskutecne drahe je treba zvetseni pameti v zarizeni oproti cene pameti samotne. Takze se vyrabeji nevyvazena zarizeni, protoze vyrobce vi, ze zakaznik si v pristroji sam nic nezmeni a vyssi model stoji nekolikanasobne vic, nez cena soucastky.
Cili technicky je to sice silenost, ale paradoxne to muze produkovat levnejsi zarizeni.

+1
-25
-1
Je komentář přínosný?

Modulární platforma navíc umožňuje využití mobilního telefonu daleko za hranicemi původního určení - už dnes existují pro mobily gagety jako jsou pidi-mikroskopy, spektrální analyzéry, ... , takže si dokážu představit moduly pro hlukoměr, hladinu osvětlení, vlhkoměr, apod. . Každého napadne něco podle jeho oboru.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

komerčně nejúspěšnější modul bude stejně "integrovaný otvírák na pivo a jiné lahvoviny" :-)

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

A tajná schránka na kondom.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.