CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Známe 15 launch herních titulů, které exkluzivně vyjdou jen pro nextgen konzole (PS4 a Xbox One)

Pravdu receno nejak nevidim tituly s vyuzitim pohybovych senzoru . .. . apod..

Nedavno jsem dohraval Dead Space I, II, II - kvuli pribehu. Kazdym dilem hezcejsi grafika atd. . . . . ale to ovladani stoji za staru belu. Ani jeden se nechytal na uvodni Dead Space z WIIcka. To ovladani proste stoji za to a vynikajuco vtahne do hry....

To je takovy problem vyuzit tyto pohybove senzory do strilecek?
Tanecne podlozky jsou na trhu jiz za pakatel - to je takovy problem je vyuzit jako pohybove cidla? Kdo si bude domu kupovat ty drahe bezecke kupoly co jsou na vystavach?

Predpokladam ze vetsina lidi je zkoprnela ze skoly ci z prace a chybi jim pohyb. Prijdou domu a zacnu hrat - fyzicka i zdravi jde pomalu do kelu. Pri hrani na wiicku se clovek hezky protahne a rozcvici. . . . . Kdyz si vzpomenu jak jsme se druhy den nemohli doma hybat co jsme boxovali na wiicku .. . .

Proste v zkrratce . . . tento novy nastrel titulu mne absolutne neoslovil a cekal jsem neco vic. Zejmena kdyz kinetic se ma pribalovat ku kazdemu xboxu. Tak cekam take revoluci ala wii . .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

njn asi je tam sakra spozdeni a na nic jineho nez par casual hricek se kinekt nehodi...ale presne na wiicku je parada treba v Zelde jak se seka mecem, idealni pro Ryse: Son of Rome

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

nikde nevidm u PS4 vlajkovu lod: Gran Turismo... To bola hra, ktora predavala konzolu...

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.