CDR.cz - Vybráno z IT

Původně mobilní Fallout Shelter vyjde i na PC, počítejte dny [E3 2016]

Fallout Shelter 4
Vloni se samotným Falloutem 4 vyšla i vedlejší mobilní hríčka s názvem Fallout Shelter. V tomto titulu spravuje hráč svůj vlastní vault, stará se o jeho obyvatele, posílá lidi na výpravy, sbírá vybavení a hraje postapokalyptické The Sims. Nyní se dočkají i PC

Cdre 3

Související zprávy z letošní E3: 


Minulý rok potěšila Bethesda své příznivce hned dvakrát. Úspěch Falloutu 4 snad není nutné připomínat, tím dalším ovšem byla mobilní hříčka s názvem Fallout Shelter. Tento titul umožnil hraní v postapokalyptickém světě také na mobilních zařízeních, a to ve stylu The Sims. Popularitou se zařadil mezi nejlepší a nejhranější mobilní hry na trhu.

Jako první se hry dočkali uživatelé iOS, posléze Androidu. Dnes v noci ohlásila Bethesda radostnou zprávu. Nový update přinese do nová monstra, předměty, úkoly a postavy a hromadné výpravy. Dále se dočkáme možnosti sledování svých občanů také za hranicemi vaultu; tedy budeme moci koukat na jejich výpravy v reálném čase, nikoliv jen ze záznamů a textových políček.

Fallout Shelter Screenshot 03Fallout Shelter Screenshot 02

Nejzajímavější zprávou ovšem byl přechod na novou platformu. Nově si budete moci zahrát Fallout Shelter také na svém PC. Zapište si do svých diářů červenec, bohužel bez konkrétního dne.

Je otázkou, zda budou účty mezi mobilní a PC verzí vzájemně propojené. Pokud by totiž nemohli hráči pokračovat ve svých útrapách, kterým položili základy na svých mobilních telefonech, patrně by hra přišla o značný počet příznivců. Nemluvě o sympatické možnosti hrát titul na obou zařízeních, doma u počítače a venku na cestách. Na konferenci se k této funkcionalitě Bethesda nevyjádřila, snad tedy tuto informační mezeru brzy vyplní. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Diskuse ke článku Původně mobilní Fallout Shelter vyjde i na PC, počítejte dny [E3 2016]

Pondělí, 13 Červen 2016 - 14:46 | Anonym | me by ani nevadilo ze bych nemohl svuj vault...

Zobrazit diskusi