CDR.cz - Vybráno z IT

Quantic Dream oznámili remake Heavy Rain a Beyond: Two Souls pro PS4 [E3 2015]

Hr Heavy Rain 35820756 1920 1080
Ještě před začátkem E3 bylo známo, že Quantic Dream plánují nějaké velké oznámení. Mohlo se buďto jednat o zcela nový titul nebo remake některého jejich staršího dítka. Druhá možnost se vyplnila, hned dvakrát.

E 3 Special 2015 Intel

Francouzská vývojářská společnost si těsně před E3 výstavou založila a zaktivovala účet na Twitteru. Kdo ale nevěřil na náhody, už mohl tušit, že se za jejich dveřmi kuje něco, co si zaslouží pozornost o letošní E3.

Remake Heavy Rain byl jedním z nejkýženějších přepracování, po kterém fanoušci (a především majitelé PS4) toužili. Beyond: Two Souls už bylo sice dílo slabší a kritikou přijímáno negativněji, ale stále se jednalo o poměrně sympatický most mezi filmem a hrou, obecně pojmenováno jako „interaktivní drama“.

Obě hry se dočkají svého znovuzrození pro PlayStation 4. Jednotlivě budou dostupné digitálně, ve společném bundlu i fyzicky. Datum vydání ani jednoho z titulů zatím nebylo oznámeno. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Diskuse ke článku Quantic Dream oznámili remake Heavy Rain a Beyond: Two Souls pro PS4 [E3 2015]

Žádné komentáře.