CDR.cz - Vybráno z IT

Quantum Break má datum vydání [GC 2015]

GamesCom je místo, na kterém fanoušci titulů očekávají jak nové informace o očekávaných hrát, tak především data vydání. Těch už bylo v rámci letošního ročníku potvrzeno obrovské množství. Další na řadě je Quantum Break.

Gc 2015 Banner

Quantum Break je hra finských Remedy, původních tvůrců značky Max Payne nebo Alan Wake. Jejich styl tvorby je velice specifický a v pozitivním slova smyslu se projevuje také na připravovaném Quantum Break. Akční hře, která vsází jak na působivou atmosféru, tak hluboký příběh.

Důležitou složkou hry bude schopnost hlavního hrdiny zastavovat čas. Jak to všechno bude vypadat v praxi, se už nyní můžete podívat v pětiminutovém gameplay videu z demo verze, která je na GamesComu k dostání.

V neposlední řadě došlo také na odhalení data vydání, to bylo stanoveno na 16. dubna 2016. Bohužel se jedná o exkluzivní titul pro Xbox One, ostatním hráčům tedy zbývá pouze doufat. 

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Quantum Break má datum vydání [GC 2015]

Žádné komentáře.