CDR.cz - Vybráno z IT

Rainbow Six: Siege je tento víkend až do pondělí zdarma

Rainbow Six Siege 03
Ubisoft ohlásil další z bezplatných víkendů pro Rainbow Six: Siege, který poběží až do pondělí. Můžete si tak jednoduše vyzkoušet, zda stojí titul za koupi, případně o kolik se posunul od svého vydání.

Rainbow Six: Siege je jednou z her, kterou je potřeba hodnotit až s odstupem času. V naší prosincové recenzi si tak odneslo průměrné hodnocení, které kritizovalo hru zejména pro její laciný obsah. Shodou okolností napsal před týdnem kolega Pavel Vevera návazný článek, kde titul po půl roce naopak obhajuje a přináší do svého původního textu nové poznatky.

Přestože doporučujeme přečíst jak recenzi, tak zmíněné pokračování, tak můžeme ve zkratce zmínit jedno – Ubisoft na hře od jejího vydání značně zapracoval. V současné době se tak jedná o poměrně zajímavý titul, který dokáže uhranout na stovky hodin. Toliko času sice v aktuálně dostupné bezplatné akci nedostanete, ale můžete si udělat alespoň obrázek, kam titul došel.

Rainbow Six Siege 11Rainbow Six Siege 12Rainbow Six Siege 13

Ubisoft chce akcí zejména zpropagovat nově příchozí dodatečný obsah s názvem Operation Skull Rain a dále zahájení třetí sezóny. Expanze se věnuje brazilskému zasazení, konkrétně flavelám. Důležitou premisou tohoto zasazení je patrně křehká architektura zdejších slumů, které přímo korespondují s jedním z klíčových elementů hry – destrukci prostředí.

Právě tento prvek hře dodává natolik unikátní zážitek z každého zápasu, že vás dokáže nová škvíra vždy překvapit, jak se ostatně tomuto prvku věnuje kolega Pavel v obou článcích.

Pokud by vás během bezplatného víkendu Rainbow Six: Siege zaujalo, je aktuálně k mání v 50% slevě za 25 dolarů (600 Kč). Berte ovšem v úvahu, že se jedná o titul s velkým důrazem na doplňující obsah, který hráče vyjde na několik dalších stovek korun.

Rainbow Six Siege 08Rainbow Six Siege 09Rainbow Six Siege 10

Hráči na PC se musí pouze přihlásit do svého uPlay klienta, kde stačí kliknout na reklamní banner na hlavní stránce. Uživatelé Xbox One musí zamířit do tamějšího internetového obchodu, kde by titul měl být taktéž na hlavní straně.

Akce začíná dnes, v pátek 29. července v 19:00 a končí v pondělí, 1. srpna v 19:00. 

Zdroje: 

Diskuse ke článku Rainbow Six: Siege je tento víkend až do pondělí zdarma

Žádné komentáře.