CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k RECENZE - Gears of War 4 je možná tupá střílečka, ale zatraceně dobrá

A tahle hra existuje i na PC nebo ji čeká podprůměrný zájem, jako každou hru, která striktně vyžaduje Windows Store a zapnuté UAC?
Jinak mechanicky vypadá hra velmi dobře, očividně jako každý jiný díl GOW, ale dabing postav je v novém díle odpad.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je to blby, ze treba vyvojari na tom makaji a udelaji dobrou hru a pak se to normalne neda koupit, ale zase pokud Microsoft tak dobre plati, tak by byli sami proti sobe, aspon treba bude Nadela cely dny hrat a prestane furt otravovat s Windows 10. :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Co znamena "normalne koupit" ? Platit Valve desatek z toho, ze hra bude na Steamu?

Software pro Apple je na Apple Store, software pro Android na Google Store - a software pro Windows je prekvapive na Windows Store.

Neni nic jednodussiho, nez ve Windows Store kliknout na "BUY".

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Já teda hry nehraju, nikdy jsem žádnou nekoupil a vystačím si se Spider solitaire ve Win. Ale podle téhle logiky by "normálně koupit televizi" znamenalo jít na web (store) jediného prodejce TV a tam kliknout na "BUY" ? Kolik by asi ta TV stála?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

On je fanda Microsoftu, mozna i zamestnanec, takze nema cenu s nim jakoli diskutovat.
---
Je to jeste jinak, abych mohl nakupovat na Microsoft Store potrebuju dalsi zbytecny ucet, ted este ma vypadky, takze ne vzdy to jede a podobne. Ale v podstate v te logice, kterou predvedl, to tak je spravne, proste je to takove nutitko na pouzivani Microsoftich systemu, protoze stejne jako ostatni hraci na trhu jako je Apple nebo Google i Microsoft se snazi, aby uzivatel vyuzival vsechny mozne funkce od nich a pokud mozno vubec nikam jinam nechodil.
Tahle politika ale naopak lidi, co na Microsoft moc zvedavi nejsou, odrazuje. Takze radeji si koupim jinou hru, ktera je k dispizici na Steamu nebo uplne nejlepe, kdyz se mi zalibi nejaka hra z GOG.
---
Takze stejne jako nehodlam podporovat Apple, nehodlam podporovat Microsoft vic nez musim (licence Windows na hernim PC).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jenže , hry co mne na Windows store opravdu zajímají ( Forza Motorsport ; Forza Horizon ) mají

a) Windows 10 jako základní požadavek
b) Díky omezenostem a propagaci Win 10 mají tyhle hry problémy s vlastní funkčností
c) Vyžadují HW parametry nezřídka z říše snů

- Logicky příliš limitované store , navíc tlačené mezi zákazníky pod nátlakem a s ignorací fungující konkurence. A může si za to Microsoft sám ....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Až bude jednou Windows Store a hry na něm fungovat bez větších problémů, budu vidět největší problém už jen v nutnosti aktivního, stupidního, otravujícího, nic nezabezpečujícího UAC.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.