CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k RECENZE – Injustice 2 napravuje reputaci komiksovým hrám

Me to spis pripomina interaktivni film nez hru. Tyhle interaktivni filmy byly modou nekdy v roce 1995, kdy nekdo prisel na to, kolik se na CD-ROM vejde videa. Zkratka takovy Mortal Kombat kde je mezi soubojema 5 minut filmu.

Ja si nemuzu pomoct, ale cele Injustice v single playeru se da shrnout nasledovne: Dlouha animace, souboj, dlouha animace, souboj, dlouha animace, souboj, dlouha animace, souboj, dlouha animace a protoze uz byly 4 souboje, je konec kapitoly. V dalsich kapitolach se scenar opakuje, 4 souboje prokladane mnoha minutama animaci. Pred soubojem si je mozno vybrat ze dvou postav, ale jediny vliv na hru to ma az na konci, kdy podle toho kterou postavu zvolime dostaneme bud dobry nebo spatny konec.

V souboji bud prohrajete a musite ho opakovat nebo vyhrajete a hra se posune dal. Principialne mi to pripomina Dragon's Lair, ale z roku 2017, plne 3D. Ze samotnych animaci by se dal sestrihat pomerne zabavny komixovy film, protoze plottwistu je tam pomerne dost, aby mohly mezi sebou bojovat i postavy ktere jsou na stejne strane.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.