CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k RECENZE - XCOM 2, mrzutě nedopečený král žánru, svrhl lidstvo z planety Země

Lidstvo vyhnáno z planety a snaží se jí dobýt zpět? To mi něco připomíná.

http://store.steampowered.com/app/289500/?l=czech

Neříkám, že zase tohle nevykrádá původní sérii Ufo/X-com

+1
-30
-1
Je komentář přínosný?

Hrál jsem Xcom-EU. Super hra, ale bugy kam se člověk podíval. Drobnosti k zasmání, ale i otravné chyby. Dokoupil jsem si EW a bylo to ještě mnohem horší. Po spadnutí hry se třeba i rozhodilo nastavení zobrazení ve Windows. Do teď nevěřím nikomu, kdo tvrdí, že bez podvodů (kopírování uložených pozic na bezpečné místo) hru dohrál na Ironmana - zkusil jsem to, cca ve třetině hra spadla a vzala uloženou hru s sebou.

Když jsem zjistil, že dvojku dělá také Phiraxis, už jsem měl jasno. Hru bych chtěl, protože styl a námět mne zase nejspíš chytne, ale radši počkám pár let, až vydají kompletní edici s 80% slevou a snad dostatkem záplat na to, aby člověk nepřišel o nervy.

+1
+27
-1
Je komentář přínosný?

Tak to potvrzuju. EW padalo jak přezrálý hrušky, až mě to přestalo bavit.

+1
-32
-1
Je komentář přínosný?

Osobně musím říct, že se mi změny ve dvojce líbí. Zašel bych až tak daleko, že řeknu, že to je první díl, kde příběh ve spojitosti s tím, jak se hra hraje, dává skutečně aspoň nějaký smysl. (Nechci nikoho urazit, ale - "Lidstvo čelí největší hrozbě za celou svou existenci, pojďme o tom nikomu neříct, proti technologiema nadupaným vetřelcům pošleme malou partu nevycvičenýš špatně vybavených čerstvých rekrutů, kterým, ale zároveň poskytneme super moderní stíhačky" - to mi nedává moc smysl). Jako akce partyzánské jednotky mise stylu X-Com konečně smysl dávají. Navíc elegantně omluvili absenci vzdušných soubojů, po kterých se mi nijak nestýská.

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.