CDR.cz - Vybráno z IT

Remasterovaný Bioshock je za rohem, koukněte na srovnávací video [GC 2016]

Bioschock 5
Od vydání remasterované trilogie Bioshock nás dělí už jen pár týdnů. V září se můžeme těšit na upravenou PC i konzolovou verzi této legendární hry.

Sledujte celý týden herní sekci CDR.cz/HRY, kde naleznete zprávy o veškerém dění z německého GamesComu. S námi vám nic neuteče. 

Gamescom Banner 1

Balení bude obsahovat všechny tři hry a společně s veškerými DLC (rozšířeními) bude tvořit jeden nadupaný balíček pořádné oldschool akce. Nyní byl v rámci GamesCom 2016 uveden trailer s porovnáním originální a remasterované verze. Mrkněte na video níže a sami si udělejte obrázek o kvalitě zpracování. 

Bioschock

Součástí kolekce krom her samotných bude i dosud neuvedený videodeník s komentáři Kena Levina a Shawna Robertsona.

V traileru se můžeme pokochat poupravenou verzí prvního Bioschocku. Prvních několik záběrů může být zklamáním, protože si autoři vybrali né příliš šťastně dané záběry a hra působí po remasteru plasticky a nepříjemně hranatě. Později ale oceníte opravdovou krásu znovuzrození klasiky.

Všechny hry Bioshock trilogie by měly běžet v rozlišení 1080p. U Bioshock 1 bylo zásadním problémem, že trpěl potížemi na nejnovějších herních sestavách. Byl to úkol pro titány a když byste to zkoušeli, měli byste pocit, jako, že se pokoušíte spustit DOSové hry.

Bioschock 2Bioschock 3

A výborná zpráva pro pamětníky! Pokud jste již v současnosti majitel těchto her, měli byste mít podle dostupných informací nárok na bezplatný upgrade do remasterované podoby.

Bioshock 4

Zklamáním na druhou může být absence multiplayeru z Bioshock 2, který byl standardní součástí hry. Za zmínku také stojí fakt, že třetí díl, tedy Bioshock Infinite se remasteru dočká pouze pro konzolové verze a pro PC nikoliv. Tam lze ovšem chápat, že se jej vývojáři pouze snaží zpřístupnit na novém hardwaru. 

Bioshock: The Collection vychází v Evropě již 16. září. 

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Remasterovaný Bioshock je za rohem, koukněte na srovnávací video [GC 2016]

Sobota, 20 Srpen 2016 - 13:55 | Dare | tak treba tady je videt ze prumerny vek hracu v...
Sobota, 20 Srpen 2016 - 11:40 | MrLolendo | Remaster typu že přidali instagram filtr?! Lol...
Pátek, 19 Srpen 2016 - 16:12 | Murphy | Tak pro prumerneho soucasneho hrace to muze byt s...
Pátek, 19 Srpen 2016 - 13:54 | David Ježek | Bioshock = 2007, Bioshock 2 = 2010, Bioshock...

Zobrazit diskusi