CDR.cz - Vybráno z IT

Remasterovaný Rogue Trooper názorně předvádí, co se hrou provede 11 let

nepřehlédněte
V roce 2006 se nechalo studio Rebellion inspirovat komiksovou sérií Rogue Trooper, aby vydalo stejnojmennou videoherní adaptaci a potěšilo fanoušky předlohy. Po dlouhých 11 letech se titul vrací na monitory v next-genové grafice, kterou se nebojí chvástat.

Stává se stále častějším trendem, že jsou remasterovány hry rychle poté, co jejich životnost překročí dvě cifry. Fanoušci původních titulů jsou většinou buďto nadšeni, nebo alespoň ne uraženi. Vydání na novou generaci konzolí navíc má potenciál oslovit i hráče, kteří neměli příležitost okusit původní titul a v současné době už necítí touhu se vrátit ke hře, která se už graficky moderním kouskům nevyrovná.

Slavná střílečka s geneticky modifikovaným vojákem, Rogue Trooper, ku příležitosti svých 11 let si přichystala podobný osud. Chystaný remake byl ohlášen již v březnu letošního roku, kdy se pochlubila pouze ochutnávkou bez žádných názorných ukázek. Na letošní GamesCom si však připravila trailer (výše), který obě verze pečlivě porovnává a přikládá 7 důvodů, proč by měli fanoušci zbystřit.

  • Příběh nominovaný na cenu BAFTA: autentická adaptace
  • Remasterované vizuály
  • Ikonické postavy z komiksu
  • Nadčasový taktický soubojový systém
  • Nový dynamický systém krytí
  • Vylepšené ovládání na ovladači
  • Nové režimy obtížnosti a odemykatelné úspěchy

Rogue Trooper Redux vyjde na PC, Playstation 4, Xbox One již 17. října 2017. Své verze se dočkají i majitelé konzole Nintendo Switch, avšak se zpožděním oproti ostatním platformám. Cena vyjde na 20 americký dolarů. 

Diskuse ke článku Remasterovaný Rogue Trooper názorně předvádí, co se hrou provede 11 let

Žádné komentáře.