CDR.cz - Vybráno z IT

Rising Storm 2: Vietnam chce válku zpracovat maximálně autenticky [E3 2015]

Jedna nejzbytečnějších válek minulosti se odehrála v 60. letech 20. století. A do Vietnamu se teď znovu vrátíme v podobě nově oznámeného Rising Storm 2.

E 3 Special 2015 Intel

Po skončení velkých konferencí se ke slovu konečně dostala i menší vývojářská studia. S důležitým oznámením přispěchal Tripwire Interactive, který zahájil vývoj druhého dílu Rising Storm: Vietnam.

První Rising Storm z roku 2013 si za své zpracování od kritiků odnesl řadu ocenění a zkouší to znovu. Ačkoliv jsme přivyklí spíše na to, že hry vypadají v trailerech božsky a ve výsledku pak zklamou, v případě Rising Storm je to přesně naopak.

Zatímco na videích se animace prezentují hodně lacině, zjistíte nakonec, že ve finále se hra tváří mnohem líp a zároveň se hezky a plynule ovládá. Pochvalu si ale v případě série zaslouží především multiplayer, stavějící na principech Red Orchestry, ten totiž hraje prim.

Rising Storm už v minulosti dokázal zprostředkovat autentický zážitek z války, tvůrci ale chtějí ze značky vymáčknout víc a realitu udělat ještě drsnější. “Ikonický Vietnam otevírá mnoho příležitostí pro vzrušující asymetrickou hru,” říká John Gibson z Tripwire Interactive.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70Dell Latitude E7450

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Rising Storm 2: Vietnam chce válku zpracovat maximálně autenticky [E3 2015]

Žádné komentáře.