CDR.cz - Vybráno z IT

Rock Band 4 dá prostor kreativitě. Představuje freestyle sóla [GC 2015]

Už jste někdy viděli trailer na hru, který vám ze hry prakticky nic neukáže? Že ne? Tak to jste tady na správném místě!

Gc 2015 Banner

Rock Band je poměrně oblíbená značka, zejména pak mezi těmi, kteří si občas rádi oddechnou s partou kamarádů a zažijou trochu společné nenásilné zábavy. Toho jsou si vývojáři vědomi, a proto nám servírují už čtvrtý díl. 

Ten bude navíc více otevřený vaší vlastní kreativitě. Máte chuť si zasólovat? Dostanete prostor v rámci vsuvky, která už se nemůže jmenovat jednodušeji, než "freestyle guitar solo". To by měl prezentovat uvedený trailer, ale naprosto upřímně... neukazuje vůbec nic, jak můžete sami (ne)vidět na videu níže.

Rock Band 4 vychází 6. října 2015 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One, navíc bude disponovat zpětnou kompatibilitou třeba s vaší starou DLC knihovnou.

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Rock Band 4 dá prostor kreativitě. Představuje freestyle sóla [GC 2015]

Žádné komentáře.