CDR.cz - Vybráno z IT

Sacré bleu! Battlefield 1 odhaluje multiplayer i první francouzské DLC [E3 2016]

Hra více hráčů je dnes základní složkou každé ambiciózní FPS. Battlefield 1 není výjimkou, tvůrci teď představují další národy, za které si v rámci multiplayeru zahrajeme a přidávají také první DLC.

Cdre 3

Související zprávy z letošní E3


Battlefield 1 je jedním z největších tahounů, které letos společnost Electronic Arts na veletrh E3 přivezla. Ačkoliv jsme o něm ještě před pár dny věděli pramálo, zahrnují nás teď autoři tolika informacemi, že už je pomalu nestíháme ani vstřebávat. Vybrali si netradiční tématiku první světové války a v rámci vypuštěných trailerů je znatelné, že tým švédské vývojářské společnosti DICE rozhodně ví, co dělá.

Hra vypadá famózně, slibuje spoustu nabité akce a nouze nebude ani o řadu skutečně atmosférických momentů. Důležitou složkou prvního Battlefieldu bude pochopitelně multiplayer. I ten nabídne netradiční, avšak logické strany - právě o těch konečně víme více. Základní verze hry obsáhne standardní Velkou Británii, Spojené státy a Německo. Mezi ty netypické hratelné národy pak patří Rakousko-Uhersko a Itálie.

Bf 1 Mp 2Bf 1 Mp 3

Pozor, to ale není všechno. Francie hrála v první světové válce poměrně důležitou roli, tvůrci si to uvědomují, a proto oznámili také první přídavek z DLC balíčků. V rámci rozšíření si tedy budeme moci zakoupit také další národ, jehož barvy lze v rámci multiplayeru hájit. Řeč je tedy o Francii.

Tím ovšem DICE nekončí. Ačkoliv to zatím nepotvrdili oficiálně, jako další ze států, který by měl multiplayer Battlefield 1 rozšířit, je Ruské Císařství. A i to by určitě mohlo nabídnout pestrý herní zážitek. 

Battlefield 1 vychází 21. října pro Windows PC, PlayStation 4 a Xbox One. Těšíme se.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Sacré bleu! Battlefield 1 odhaluje multiplayer i první francouzské DLC [E3 2016]

Žádné komentáře.