CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Samsung asi přehodnotí plány. Tizen rychle ven, vlastní aplikace dostane později

Kdyby to normalne umelo poustet "cizi" aplikace misto svazani s konkretnim appstore ...

+1
-28
-1
Je komentář přínosný?

...které dnes ovládají zařízení s Firefox OS... hahaha, ale že těch FF je :/

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Atraktivni graficke rozhrani? Sali me oci nebo jsem na tom obrazku napocital 12 ruznych fontu a velikosti pisma????? Videl nekdo ze samsungu nekdy atraktivni graficke rozhrani? Vzdyt to vypada uplne stejne obskurne jak android!!! Videli nekdy oni vubec nejake W(P)7/8 nebo apple zarizeni??? Tolik ruznych fontu na jedne obrazovce jsem naposledy videl nekde ve W98, kdyz jsem si zobrazil slozku fontu!!! Videt tohle nemeckefekalporno pokazde, kdyz vytahnu telefon z kapsy, tak z toho otecu .....

+1
-21
-1
Je komentář přínosný?

Ty ses takovej mistni trouba co. :-) Jak muzes napsat, ze to vypada "uplne stejne obskurne jak android", kdyz Android nijak nevypada, Android je system, ktery ma graficka rozhrani jako Touchwiz, Sense, MIUI, ... a ty vypadaji. Navic i v nich muzes vyznamnou cast "launcher" menit dle potreby a k dispozici je jich na Google Play mozna i nekolik set. Dokonce najdes i takova co imituji graficky design tvych oblibenych WP8.

+1
+28
-1
Je komentář přínosný?

Trouba ses ty, kdyz tak slovickaris, to je jak slovickareni s openoffice a openoffice.org .... OMG!
Ja beru celou komunitu androidu jako takovy "linux-like", proste maji stovky launcheru, ale ani jeden(!) poradny (typicka megalomanska vec OSS, linuxari prominou) ..... osobne jsem na lagroidu koncil na WP7 launcheru (nebo nejak tak se to jmenovalo). Jako jediny si umel nakesovat ikony, takze kdyz spadl nebo se resetil z duvodu nedostatku pameti, tak byl okamzite ready, ne jak kterykoliv z jinych (minimalne 10ti), co jsem zkousel. Navic se mi libily ty dlazdice ...... proste dlazdice jsou jedine logicke, to je asi z 2D geometrickeho sveta jasne. Vzdyt i hovnodroid ma vsechno ve ctvercovych (asi by bylo lepsi rikat ctyruhelnikovych, ale i tak jsou to bloky po ctvercich) dlazdicich (!!!!), jenom holt neudelali nejaky graficky "uzus" jak by to melo vypadat, proto kazda ta dlazdice a widget vypada uplne jinak jak cirkusovy kockopes ...... nic ti nebrani si udelat ve WP grafickou ikonu, ktera bude mit taky 12 fontu a bude zaoblena s peti rohama, ale MS vymezil nejake designove pravidla a naprosta vetsina lidi se toho drzi, takze to vypada vsechno jednotne a ne jak zmalovana kolotocarska devka z E55 .... a ten tizen, ruku na srdce, vypada jak zmalovana kolotocarska devka z E55:)

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

No jo no, je to tezky, lidi si chtej koupit smartphone za 3.000,- a pak jim to nefunguje, jak by melo a svadi to na Android misto, aby to svadeli na sebe, ze si koupili levny kram. Pravdepodobne tvuj pripad tez, protoze kdyz napises, ze ti launcher padal z nedostatku pameti, tak co si o tom myslet jineho. Me launcher nespadl jeste ani jednou, tak nevim, jestli mam pameti dostatek nebo si jen umim vybirat dobre naprogramovane launchery. Urcite mi budes chtit odpovedet, ze na WP vse beha i na levnych founech dobre, tak te rovnou predbehnu konstatovanim, ze levna Lumia 520 je taky peknej smejd!

+1
-27
-1
Je komentář přínosný?

Nevim na co se v redakci tesite. Tizen je takova pojistka Samsungu, ktera se vyvinula smerem televizniho firmwaru. Nicmene Samsung se nakonec rozhodl uvest i jeden telefon jako takovou demoverzi, aby bylo videt, ze v pripade potreby jsou schopni prejit na vlastni system a cele je to minene jako ukazka sily Googlu, aby si ten moc nevyskakoval.
Verim, ze se stale najdou lidi, kteri smartphonama jen telefonuji a tem je uplne jedno, jestli maji jako OS Symbian, Android, WP nebo Tizen.
Nikdo jiny si to snad nekoupi, zvlast po tom, co Samsung uz jednu takovou pojistku zkousel (Bada) a kdyz se nedarilo tak, jak si predstavoval, tak ji velice rychle zabil. Tizenu se klidne muze stat to same.

+1
+27
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.