CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Samsung GALAXY S III se vrací v "nové" verzi jako Neo. A to úplně zbytečně!

0.5 GB Ramky je pri androide prijemna inovacia, ale je pravda, ze mohli pridat aspon baterke k tomu.

+1
+16
-1
Je komentář přínosný?

Vubec nechapu, kdo si dnes koupi telefon bez LTE, do roka pujdou data vicemene hlavne na LTE a telefon pouze na telefonovani si radsi koupim nejakou Nokii za 5 kilo.

+1
-35
-1
Je komentář přínosný?

Já naopak nechápu, k čemu by mi bylo nějaké LTE dobré, leda tak k tomu, aby mi nějaká neposlušná aplikace vycucla datový limit na měsíc za pár minut.

+1
-35
-1
Je komentář přínosný?

tych 5 Mb/s ci kolko 3G da mi uplne staci, nechapem naco by mi bolo viac. gmail, opera, rss ...

+1
-25
-1
Je komentář přínosný?

vyleštíme nějakou starou hitovku a budeme ji prodávat jako "novinku" = aneb jak z hloupých lidí vymámit další peníze...

+1
+27
-1
Je komentář přínosný?

Jenomže tady takový model Samsung prakticky neměl - něco mezi high-endem a těmi křapkami s dual core A5, proto jim taky klesly zisky, počet prodaných telefonů i tržby, S5 mini za 11k to prostě nezachránil, navíc je dostupný hrozně pozdě. Lidi prostě šli ve střední třídě jinam. Navíc proti S3 má víc RAM, novější chipset (menší spotřeba, podobný výkon), novější systém a za cenu 6000Kč je to IMHO velmi povedený refresh. Red Rice s podobnými parametry se u nás prodává okolo 5000Kč a je to podle všech hit, tak nevím, proč by trochu lepší model (amoled, víc RAM, ...) nemohl být za 6000Kč podobný trhák.

+1
+19
-1
Je komentář přínosný?

Asi tak. Nevím co by autor článku chtěl lepšího, na větší rozlišení a LTE tu jsou nové modely. Refresh model s drobnýma vylepšeníma za stejnou cenu jak původní verze přece není žádná past na zákazníka, ale malý bonus navíc.

+1
-27
-1
Je komentář přínosný?

Tak 4g na Note 2 mam, v moji lokalite 'jen' hsdpa+ ale na uploadovani 8-10MB fotek z bez-zrcadlovky je co nejrychlejsi net prijemny.

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

Jen aby je nežalovai číňani, Neo je jedna čínská značka mobilů... Sám mám doma jeden kousek co, s parametry high-endu (před rokem ,32GB 4 jádro hd 5") stál třetinu toho co ty top samsungy a uměl to samé plus dvě simky..

+1
-26
-1
Je komentář přínosný?

Prostě další zbytečný telefon, že Trinity?
Pri tych stovkach zbytocnych modelov co Samsung vyrobil sa tento dokonale strati..:-))

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.