CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Vlajková loď jménem Samsung Galaxy S6 a S6 Edge dorazila do přístavu

Jo už se těšim až polovina socek vytáhne v tramvaji tyhle phony za 20 klacků a budou se cítit jako king :-D. Fakt nechápu trotli co vysypou takové prachy za mobil :-D

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Já sice také ne, ale kdyby mělo dělat lidstvo jen to co já nebo vy chápeme, tak se lidstvo asi nikam nepohne. Mezi lidmi je peněz. Nějak je z nich musíte vydolovat, aby jste je vrátil do oběhu. Většina Top výrobků je šíleně předražená a užitná hodnota ani omylem neodpovídá nákladům.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Osobne mit zbytecnych 20 litru na telefon, tak si koupim tu novou uber lumiu a spickovy tablet ..... pripadne iphone (u ktereho uz tak nejak opada me prvotni nadseni temito vyrobky), ale urcite bych nesel do druhoradeho korejskeho vylisku.
Ale ne, asi kecam ..... 5 litru je podle meho za hloupoucky telefon maximum .... nic to vlastne neumi, maximalne angry birds pro zprijemneni ranni stolice, semtam nejaky web pro checknuti ceny na heurece a samozrejme volani, pripadne navigace .... tim asi vycet smysluplneho pouziti JAKEHOKOLIV smartphonu konci (8 jadrovy procesor, 3GB ram, miliarda bodu v nejakem tututu nebo bububu jsou jen marketingove ospravedlneni za nedostatek inovace, pripadne mizerny a touchwizem jeste vice zkripleny system).... opravte me, jestli se da s telefonem s pididisplejem bez klavesnice delat neco jineho .... jedine, kde bych byl ochoten pritlacit jeste nejaky litrik navic, by bylo za lepsi fotak na telefonu, uz si ani nepamatuju, kdy jsem naposled vytahl DSLR a to jsem za ni uvalil ctyri petky ....
Jadrovomegabajtovogigahertzove honice s 4k displeji dnes spis zaujmou nejake ty cinske meizu (nebo jak se ty kramy jmenujou), ktere stoji 5 litru (nebo tak nejak ne?), aby mohli machrovat, kolik maji jader a gigahertz:o) Zas se bude tamtung strasne divit, ze jejich telefon za dve petky nikdo nechce ..... zas tam nejaky manazer skoci z okna po zverejneni vysledku ...

Pripadne mi to, ze samsung se jaksi furt nedokal smirit s faktem, ze ikdyz dokaze vyrobit ctyrhranny bily telefon, ze to porad proste neni iphone a nemuze nasadit stejnou cenu:o)))))

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

Nevyměnitelná baterka? To nebude smět ve Francii vůbec do prodeje, ne?

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Hmm, tak zase nic. Letos jsem si chtěl pořídit nový telefon, ale jak na to tak koukám, tak ještě rok se svým HTC One M7 vydržím :)

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Nevím, jak by musel telefon od Samsungu vypadat, aby se na něj přestalo plivat, ale od první vlaštovky (Alpha) se Samsung (konečně) začal vzdalovat od ne-iPhone designu krabiček od mýdla. Tento design jim byl víceméně vnucen právníky Apple a když už zákazníci začali chtít něco hezčího (protože to Apple taky dělá hezčí), tak se můžou pustit do dražších telefonů z lepších materiálů. A jediný revoluční telefon u Samsungu byla SII, pak to šlo celé do háje. Snad jim S6 Edge trochu pomůže změnit image výrobce plastových předražených křápů.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.