CDR.cz - Vybráno z IT

Sponzorováno: Samsung Gear 360 mění způsob záznamu a sdílení obsahu

PR článek
Samsung Gear 360 umožňuje pořizovat 360° videa a fotografie, ukládat je do mobilních zařízení Samsung Galaxy a následně je sdílet na sociální sítě. Vlastní obsah lze prohlížet i ve virtuální realitě s brýlemi Gear VR.

Kamera Samsung Gear 360 je vybavena duálními objektivy s efektem rybího oka, přičemž oba mají 15megapixelové snímače. Uživatelům tak umožňují zachytit 360° videa ve vysokém rozlišení (3840x1920) a zároveň podporují 30megapixelové statické snímky. Lze také pořizovat 180° širokoúhlá videa a obrázky s použitím pouze jedné strany objektivu.

Kamera Gear 360 je připravena na kteroukoliv denní dobu. Díky objektivu Bright Lens F2.0 zachycujíce snímky ve vysokém rozlišení i za zhoršených světelných podmínek, ve kterých mohou uživatelé vytvářet i plně panoramatická videa.

Lehký, kompaktní design a kulatý tvar Samsung Gear 360 zaručuje dobrou manipulaci při natáčení na cestách i při indoorových aktivitách. Ve výbavě Gear 360 nechybí stativ a je kompatibilní také s širokým výběrem doplňků a stojanů na trhu.

Při synchronizaci Gear 360 se smartphony Samsung Galaxy mohou uživatelé sledovat náhled nahrávaného obsahu v reálném čase. Kamera automaticky nabídne natočený obsah uživatelům k zobrazení a uložení ve smartphonu nebo ke sdílení přímo na sociální sítě Facebook i Google Street View.

Skutečný 360° zážitek při sledování vlastního obsahu si uživatelé vychutnají s brýlemi Samsung Gear VR. Všechny tyto funkce jsou dostupné prostřednictvím mobilní aplikace Samsung Gear 360 Manager, která je ke stažení na Galaxy Apps a Google Play. Speciální PC software Gear 360 Action Director pak nabízí rozšířené možnosti úprav obsahu.

Samsung Gear 360 je kompatibilní s vybranými smartphony Samsung včetně nejnovějších modelů Galaxy S7 a Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge a Galaxy S6.

Samsung Gear 360 je k dispozici ve značkových prodejnách Samsung a u obchodních partnerů Alza.cz a Datart za doporučenou maloobchodní cenu 9 990 Kč včetně DPH.

Tagy: 
Zdroje: 

Článek sponzorován společností Samsung

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi