CDR.cz - Vybráno z IT

Schovejte peněženky, Steam spustil vánoční slevy

Hned několikrát do roka jsou hráči vystaveni obrovskému pokušení v podobě bláznivých slev na největší digitální distribuční službě světa - Steamu. A jiné to není ani o Vánocích.

Poslední slevy roku patří už tradičně Vánočnímu výprodeji. Na Steamu tak už klasicky seženete tisíce titulů mnohdy i za čtvrtinu původní ceny a nechybí ani extrémně výhodné balíčky. Hlavní nabídka dne s devítkou her se aktualizuje každý večer, pokud si zde ale nevyberete, neváhejte se podívat i na jiné formy slev. Dalších šest kousků se totiž pravidelně obměňuje v dvanáctihodinových rotacích. 

V takovém případě se jedná o výběr top titulů. Jestliže mezi nimi ale nenajdete ten svůj vytoužený, není problém se podívat na kompletní slevovou nabídku, která trvá až do konce akce. Možné ovšem je, že si zakoupíte hru, která se do rotace teprve dostane a její cena půjde ještě níž. Stejně tak je možné, že nikoliv. Je to risk a souboj s vlastním mozkem. S déletrvajícími slevami doporučujeme počkat až do posledních minut. 

Tipy z nabídky prvního dne
  • Sniper Elite 3 (sleva 50 %; 19,99 €)
  • Dark Souls 2 (sleva 63 %; 14,79 €)
  • Rome 2: Total War (sleva 75 %; 13,74 €)
  • RockSmith (sleva 66 %; 16,99 €)
  • EuroTruck Simulator 2 (sleva 85 %; 2,99 €)
  • Space Engineers (sleva 50 %; 9,49 €)

Ani tentokrát nechybí také volba komunity, kde můžete jednu ze tří her volit do hlavní slevové rotace. Steam letos nabízí přes 6000 zlevněných produktů, a to až do 2. ledna 2015, kdy akci završí.

Tak neváhejte a vyražte nakupovat

Tagy: 
Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Schovejte peněženky, Steam spustil vánoční slevy

Žádné komentáře.