CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Seriálový Zaklínač kráčí do produkce! O adaptaci se přihlásil Netflix

Jenže ten se hodně nepovedl, ani jeden

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Seriál docela stál za zhlédnutí, vlastně bych ho doporučil. Film je odfláknutý dvouhodinový sestřih. Vydaliho před seriálem a dost tím oběma zkazili pověst.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

naopak s prihliadnutim na krajinu vzniku a rozpocet bol na jednotku! Podobne dobry je napriklad cesky Kosmo, kde za 5 korun spravili paradny, aj ked kratky ale pop*ci serial!
edit: "Proc jste naha???" "Kdyz jsem naha, tak se pak muzi obvykle min zlobi" :) ako mozno prehanam, ale Kosmo je lepsie jak Kurva hosi..

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tak doufám že to bude ve stylu her o trůny. Ale vzhledem k monstrům se bojím aby to nedopadlo jako seriál Herkules nebo Xena a nebo novodobě seriál Grim. Také aby se z toho časem nestalo dno seriálů, tedy moment kdy se kope do mrtvého koně aby se ještě něco vytřískalo -prázdné filosofické komentáře, nesmyslné reakce aby to mělo spád atp.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

No vzhledem k tomu, že je to pro Netflix, tak se na to moc těším, ten mě zatím nezklamal.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

HBO a Netflix jsou prakticky jediné 2 televizní stanice, které jsou schopné v současné době udělat pořádný seriál.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

> Andrzej Sapkowski se bude na seriálu podílet coby kreativní konzultant. Stejnou pozici zaujímal i pro vývojáře a scénáristi z CD Projekt RED, kteří s nim příběhovou linii pravidelně diskutovali.

Hmm, na tohle téma jsem nedávno četl rozhovor, který byl přesně v opačném duchu - Sapkowski se s CDPR moc nechtěl bavit, nechal si od nich dát jednorázovou odměnu a teď je naštvaný, že se hry tak dobře prodávají a on z toho nemá procenta, navíc ani vliv na obsah, protože jsou pro něj počítačové hry něco nízkého. Dokonce si ještě stěžuje, že hry uškodily prodejům jeho knih...

Zdroj: https://waypoint.vice.com/en_us/article/a-no-bullshit-conversation-with-...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Uvědomujete si, že ty dvě tvrzení se vzájemně nevylučují, že? =)

Sapkowski byl sice kreativní konzultant, ale nebyl z toho nadšený a ještě si stěžoval. Uznal, že to udělal jenom pro ty peníze, co mu nabídli.
Co na to říct? Už má svoje roky a rád si stěžuje...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Krome toho nema zaklinace rad. Proto ho nechal propichnout vidlema v necem, co ani nejde oznacit za zaver serie protoze nic neuzavira.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ale jo, já to zas bral, že on třeba na každém rozhovoru řekne něco jiného :-) Ale toto mi znělo celkem jednoznačně jako odmítnutí jakékoliv kreativní spolupráce hned na začátku:

So CD Projekt RED had to manage without his involvement in the game. "The offer was they are going to base the game on my books and create their own story," Sapkowski remembers. To which he told them, "Fine, that's your problem now."

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.